۳ روزه مریض شده روز اول دلش دردمیکرد بعدش هر چنددقیقه بالا میاورد روز اول همش بالامی اورد بردیم دکتر دارو دادحالت تهوش قطع شد الان از دیشب اسهال شده وتب بدی داره هرچی هم دارو میدیم بهش فایده نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب تازه گرفته بعضی ها تا چند روز طول میکشه منظورم اینه که کمتر میشه تا از بین بره معدش داره پاکسازی میکنه فقط اجازه نده آب بدنش کم بشه دکتر ببرین سرم بزنه ،او ار اس بهش بده.
بله اما خفتیر بودش گفتم خودم دارو بدم خوب شه تا ۶ روز الکی صبر کردم اما بعدش متوجه شدم صداش رفته رفته گرفتهمیشه زودی بردم دکتر اونجا دکتر هزار حرف زده پیش همه گفت خاکتوسرت بچت سینش خدای نکرد ....میشد نمیخوام نگرانت کنم ولی بردنش پیش دکتر خوبه اسهال واستفراغ باهم برا بچه خوب نبست وقتی دارو تاثیر نداره باید باز ببریندکتر