2777
2789
عنوان

خواهر۵ سالم حالش بده چیکار کنیم بهترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 94 پست
کرونا نگرفته؟ یا از اطرافیان کسی کرونا نداشته؟ حتما ببریدش  یه بیمارستان تخصصی کودکان که تجرب ...

نمیدونم والا خودمون که نه نداریم 

ولی دوشب قبل مریضیش رفته بودم عروسی دیگه نمیدونم ممکنه ازاونجا کسی مریض بوده باشه گرفته باشه 

باشه حتما میخونم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز و چایی نبات میخوره اما اصلا تاثیری نداره

خوب تازه گرفته بعضی ها تا چند روز طول میکشه منظورم اینه که کمتر میشه تا از بین بره معدش داره پاکسازی میکنه فقط اجازه نده آب بدنش کم بشه دکتر ببرین سرم بزنه ،او ار اس بهش بده.

دخترشماهم این علائم رو داشت؟

بله اما خفتیر بودش گفتم خودم دارو بدم خوب شه تا ۶ روز الکی صبر کردم اما بعدش متوجه شدم صداش رفته رفته گرفتهمیشه زودی بردم دکتر اونجا دکتر هزار حرف زده پیش همه گفت خاکتوسرت بچت سینش خدای نکرد ....میشد نمیخوام نگرانت کنم ولی بردنش پیش دکتر خوبه اسهال واستفراغ باهم برا بچه خوب نبست وقتی دارو تاثیر نداره باید باز ببریندکتر

سرم همون روز اول بهش داد  اما فقط تهوش قطع شد

تب برا ویروسه نه مسمومیت

شاید هم عفونت باشه مثل گاستروییت 

ببرید دکتر احتمال داره انتی بیوتیک بخواد 

بهش شربت زینک بدین ۶ سی سی در روز

کپسول پروبیتیک توی ماست کم چرب

دوغ و چای کم رنگ و کم شیرین

کته پر شوید با سیب زمینی داخلش

دم کرده نعنا و پونه

نمیدونم والا خودمون که نه نداریم  ولی دوشب قبل مریضیش رفته بودم عروسی دیگه نمیدونم ممکنه ازاون ...

احتمالش زیاده به نظرم ما که خودمون تو این یکی دوسال هر وقت تو جمع و شلوغی رفتیم بعدش علایم کرونا و سرما خوردگی رو داشتیم

تو رو خدا اگه دیدین علایمش رو به بهتر شدن نمیره یه جای معتبر ببرینش به حرف هر دکتری هم نمیشه اعتماد کرد 

خواهرت هم سن دختر منه نگرانش شدم نمی‌دونم چرا❤️

احتمالش زیاده به نظرم ما که خودمون تو این یکی دوسال هر وقت تو جمع و شلوغی رفتیم بعدش علایم کرونا و س ...

خودمم امشب دیدم خیلی بی حال تره خیلی نگرانشم 

خداکنه تافردا بهترشه حتما میبریمش 

لاغرم بود الان دیگه جونی نمونده برا بچه 

انقدر قلبش تندتند میزنه خیلی ترسیدم 

خودمم امشب دیدم خیلی بی حال تره خیلی نگرانشم  خداکنه تافردا بهترشه حتما میبریمش  لاغرم ب ...

الهی❤️

ایشالا که خوب شه زودتر بچه کمتر اذیت شه

همینجا فردا از حالش خبر بده انگار دختر خودم مریض شده❤️