2777
2789
عنوان

تاپیک بالشت مادرشوهر بیا بخون

557 بازدید | 29 پست

من مادرشوهرم بالشت مجردی شوهرمو داد من وسواس بودم قبل استفاده بازش کردم شستم موقع انداختن روش شانسی متوجه شدم داخلش انگار چیزی هست بعد دیدم دعا هست زبان بند بعد کل چیزهایی که اون روز آورده بود گشتم تو جیبب پیراهن شوهرم که آورده بود دعا بود بعد من یه روسری داشتم هیچ وقت پیداش نکردم همیشه به شوهرم میگفتم چند ماه خونه مامانت موندیم دیگه روسری نیست شاید اشتباهی برداشته برای خودش که یه روز با شوهرم کشوی روسریشو نگاه کردیم دیدیم روسری پاره شده انگار سوخته اونجا هست به مادرش گفت شوهرم گفت اشتباهی دیگ غذا باهاش برداشتم در حالیکه روسری من تازه بود خودشم حریر ابریشم بعد ماجرای بالشت فکر میکنم روسری ذو هم برای جادو اونجوری کرده اینترنتی نگاه کردم گفتن به زندگیت جادو شده بیشترم سلامتیت که من سرطان گرفتم اگر کسی میدونه چطور جادوی اینا رو باطل کنم کمکم کنه .... خواستم بدونید مادرهایی هستن که اینکار رو بکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط پراااام😐😐😐😐

چه کصخلایی پیدا میشن چقدر عوضین اینا اخه😐😐😐

همون مجرد بمونم بهتره🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

منم یه سال پیش دعا پیدا کردم تو جیب بابام😐😐😐

خدا میدونه کی گذاشته بود

کار اشنا یعنی مادر بزرگم اینا نبودش ولی باز شک بهشون دارم 

فارسیاش ک خوب نوشته بود دیگ جدول مدولش چی بود نمیدونم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم به دعا اعتقاد نداشتم ولی با خواهرم اینکارو کردن😔خواهرم از مرگ برگشت

39 بار آیت الکرسی بخون فوت کن تو آب بخور 

همیشه هم صدای اذان رو بزار تو خونت پخش بشه 

40 روزم سوره بقره بزار توخونت نمیخواد صداشو بلند کنی درحد یه آوا کوچیکم باشه کافیه

خدا خودش جواب اینجورآدمارو بده😔😔

من شنیدم ۴۰ تا ۴۵ روز، هر روز سوره ی بقره رو صوتش رو تو خونه بذارید پخش بشه یا بخونیدش جادو رو باطل میکنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منم به دعا اعتقاد نداشتم ولی با خواهرم اینکارو کردن😔خواهرم از مرگ برگشت 39 بار آیت الکرسی بخون فوت ...

من نذر دارم واسه بچه هام هر روز یاسین و الرحمن میخونم خیلی وقتها هم زیارت عاشورا چشم اینا رو هم میخونم ممنونم ازت