2777
2789
عنوان

تاپیک بالشت مادرشوهر بیا بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 29 پست
من شنیدم ۴۰ تا ۴۵ روز، هر روز سوره ی بقره رو صوتش رو تو خونه بذارید پخش بشه یا بخونیدش جادو رو باطل ...

راستش من اینکار کردم خوب خیلی رابطه ام با همسرم خوب شد مثلا ما عاشقی ازدواج کردیم ولی همش دعوا داشتیم الان بهتریم ولی خودم خوب بشم سالم بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نذر دارم واسه بچه هام هر روز یاسین و الرحمن میخونم خیلی وقتها هم زیارت عاشورا چشم اینا رو هم میخو ...

خواهش میکنم عزیزم 

برای خودتونم حمد رو 41 بار بخونید فوت کنید به آب بخورید ان شاالله خوب میشید به نیت شفا و سلامتی کامل بخونید ان شاالله خدا سایتونو بالاسر بچه هاتون نگه داره 

راستی شما عقیقه یا عقیله (تلفظ دقیقشو نمیدونم )شدین؟میگن اگه شده باشین دعاهای شیطانی بهتون جواب نمیده مادر منم برای خواهرم انجام داد

عزیزم گفتی سرطان گرفتی؟😨

اره راستش اینترنتی یکی برام نکاه کرد قبل اینکه بدونم مریض شدم گفت برات دعا زدن مریض بشی منم چون همش سقط میکردم گفتم حتما همونو میگه نگو که سرطان شده نمیدونم

خواهش میکنم عزیزم  برای خودتونم حمد رو 41 بار بخونید فوت کنید به آب بخورید ان شاالله خوب میشید ...

الان اینترنت خوندم راستش بابام دو بار برای من یه بارم واسه بچه هام روز چله گوسفند قربونی کرد گوشتشو دادیم پرورشگاه

الان اینترنت خوندم راستش بابام دو بار برای من یه بارم واسه بچه هام روز چله گوسفند قربونی کرد گوشتشو ...

قربونی با این فرق داره حتی نحوه جدا کردن گوشت از استخوانشم متفاوته بعدم استخوانش باید زیر خاک دفن بشه معمولا میدن جایی انجام بدن ما خودمون پول دادیم برامون انجام دادن

قربونی با این فرق داره حتی نحوه جدا کردن گوشت از استخوانشم متفاوته بعدم استخوانش باید زیر خاک دفن بش ...

اره خوندم فردا از پدر بزرگم سوال میکنم اگه جایی باشع برام انجام بدن