2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

47 بازدید | 12 پست

من دخترم 11 ماهشه از اول سر خوابوندش مشکل داشتم همیشه سخت به خواب میرفت اگه هم میخوابید باید سکوت کامل میشد از اولشم رو پا نمیخابه روزا هم بخابه نخابه براش مهم نیس آخر شب موقع خواب کلی اذیت میکنه و سه ساعت طول میکشه تا بخابه همش نق میزنه که خوابش میاد میگیرم بغلم سر پا تکونش میدم گریه میکنه بزار زمین میزاری زمین دوباره نق میزنه تو ننو میزارم گریه میکنه که برش دارم دوباره نق میزنه ماساژش میدم تا میخاد خوابش بگیره دوباره بیدار میشه و نق میزنه هر راهیو امتحان کردم آهنگ لالایی شعر قصه هیچی جواب نداده  کسی اینجوری بوده بچش خیلی خستم میکنه تا بخابه سه ساعت طول میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش داد فهمید؟ اینم بگم روزا بهتره ها شب اینجوری میکنه 

بله ازمایش داد. اتفاقا پسر منم خواب روزش بهتر از شبش بود

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

عزیزم بچه اگه خیلی خسته باشه هم شب موقع خواب اذیت می‌کنه 

بهتره عصرها یک چرت کوتاه داشته باشه بعد فعالیت کنه تا خسته بشه راحتتر بخابه

حمام هم قبل خاب ب های بهتر کمک میکنع 

و کلا بچها در برابر خواب مقاومت میکنن اما ب مرور بهتر می‌شند دخترم تا حدود یکسالگی اگه از رو پا زمین میذاشتم بیدار می‌شد یعنی کل تایم خابش باید رودان می‌بود الان دیگ واسه خودش رو زمین میخابه 

اگه خیلی خابش بی برنامه است یک مدت با مشورت پزشک بهش دیفن هیدرامین بده تا خوابش تنظیم بشه 

میبرمش دکتر حتما ممنون که گفتی هر شب کلی حرصم میده بعد میخوابه 

الان کوچیکه دخترت ممکنه همون یکم کم خونی داشته باشه حتما آزمایش یع سالگی ببرش.خواهش عزیزم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
عزیزم بچه اگه خیلی خسته باشه هم شب موقع خواب اذیت می‌کنه  بهتره عصرها یک چرت کوتاه داشته باشه ...

اصلا بخابه عصرا یا نخابه براش فرقی نداره همون اذیتو تو خواب شب داره الان از ساعت 12 در حال خوابوندش بودم تا خود الان انقد که اذیتم کرد