2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم دعوت بودیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 52 پست

من فکر میکنم چون تازه ازدواج کرده هنوز قلق زندگی دستش نیست خونه اش نامرتبه برا همین تعارف نمیکنه ولی قاعدتا باید دعوت کنه یه شب همه رو ،ایندفعه برادر شوهرت گفت چرا نمیاین یکی باید بگه اولین بار چون می خوایم بیایم باید از قبل دعوت کنید که خانمت امادگی داشته باشه 

خدایا گاهی نگاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شایدتازه عروسه میترسه بچه هاتون برند خونه اس وسیله هاش روخراب کنند.من خودم تازه عروس بودم بچه های عموشوهرم اومدندخونمون روتختم به پر به پر راه انداخته بودند مامانشونم چیزی نمیگفت بهشون ازهمون موقع ازشون بدم میاد بااینکه بزرگ شدند دلم نمیخوادبیاندخونه ام

یعنی از عید تا حالا شما پاگشا کردینش و اون هنوز هیشکی رو خونش دعوت نکرده!؟😐

یاد خود خرم افتادم،سه ماه بعد عروسی همه خانواده شوهرمو تقریبا یه سیزده نفری میشدیم،تو خونه چهل متری دعوت کردم!🥴بعد بخدا انقدر غذاهای رنگ و وارنگ درست کرده بودم اونم دست تنها،خودشون میگفتن گیج شدیم،چی بخوریم حالا😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من باشم دعوتش نمیکنم،دیگ فک کردن نداره

دعوت کردنش رو نمیخوام والا این رفتارای مسخرش که همش گارد میگیره اعصابمو به هم میریزه...من که با یه تعارف اون راه نمیفتم برم خونش. حالا نه بگم با من اینجوریه کلا با همه اینطوره. جاریم میگه دخترم رو فرستادم بالا ازش نون بگیره درو بسته روش رفته نون آورده درو باز کرده داده بهش و دوباره درو بسته...نذاشته دو دقیقه بره تو 

یا خصیصه نمیخواد چیزی بزاره جلو کسی.

یا تنبله خونش همیشه رو هواس.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
من یبار برم یبار دعوت میکنم سرجهازی که نیستم

کلا فاز تازه عروسی رو فقط واسه ما داره. فامیلای خودش اینقدر میرن خونش که مصرف مواد غذایی ش از ما که بچه داریم و رفت و آمد دارم هستیم بیشتره

مثل جاری منه  فقط اینکه من اصلا برام مهم نیست نه میرم نه میاد عمرا بچمم بفرستم

بخدا من بچمون نمیفرستم... میگم دو سالشه اصلا درک نداره که بخوام چیزی بذارم دهنش. بعدم من که نمیذاره بره خونه اونا فقط میگم یه تعارف که میتونه بکنه....یا اصلا بگه الان شبه برو خونتون مثلا فردا بیا خونه ما. فرت فرت میگه خدافظ بای بای  

پس خونه کسیم نباید بری

زور كه نكردم دعوتم كنن😬ميگن بياين منم ميرم 

بدون شوخي اگه بگم فلاني بفرماييد خونه ما يا خونه ما هم بياين يا شب بمونين از ته دلم ميگم تعارف نميكنم اگه شرايطشم نباشه حوصلم نكشه اصلا نميگم

برام سواله پسرت چقد گیر داده بره خونشون ایشالا که مامانش یادش نداده😅

بچه دو ساله ی شما اگه اینقدر گوش به حرف مادرشه واقعا هوش بالایی داره... پسر من که اگه چیزی حالیش بود میگفتم کلا طرف این موجود نره