2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم دعوت بودیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 52 پست
همیشه؟؟؟ 

کلا بعضی ها خونشون همیشه نامرتبه

‌دیدم که میگم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خونشون تازه اس وسایلش نو هس دلش نمیخواد بچه بره خونشون دست بزنه به وسایلاش

من خودمم تا وقتی بچه نداشتم بدم میومد بچه های فامیل بیان خونمون رو مبلا بپر بپر کنن یا چیز دیگه

اگه هم اخلاقش اینه تو هم متقابلا اینجوری رفتار کن زیاد دعوت نکن خونتون

حوصله نداره

خونه مرتب نیست

از بچه خوشش نمیاد

و خیلی دلایل دیگه

ولی جالبه که خونه بقیه اینطور نیست 

بهتره بیخیال بشی و شما هم دعوت نکنی

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بیخیالی من جاری ندارم خواهرشوهرم هفتع ای یبارمیادخونم ماهی یبارم شام دعوت میکننم میاد

اون حتی تعارف تمیکنه بیاین تولدش تولدبچه هاش همشوخونه مادرشوهرم میگیزه بدون شام میتزسه کسی بره خونش خیلی جالبه.من حتی عیدهاهم نمیرم شوهرمم نمیره نمیگع هاچرانمیایدبعددوباره هفته بعدعیدمیان خونمون یعد۱۳

چون ۳سال پیش یباررفتیم فقط قیافه میگیره شوهرم بدش اومدبامامانش دعواکردگفت چراخوش رونیست مامانش هم گفت نرین رونمیده.🤣🤣🤣

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

مثل جاری منه 

فقط اینکه من اصلا برام مهم نیست نه میرم نه میاد

عمرا بچمم بفرستم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

متاسفانه منم مثل جاریتونم .با خودم نیس .خیلی هم مهربونم . اصلا دلم به دعوت نمیره .اما اگه مهمون بیاد خونم به نحو احسن پذیرایی میکنم .

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻