2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنین

70 بازدید | 9 پست

سه روزه پهلوهام درد میکنه از درد گریه میکنم نه میتونم قرص بخورم بچه ها تروخدا دعا کنین برام زود خوب شم منم شما رو دعا میکنم😚🥰

دخترکم گندم🌾❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ۱۰۰ امن یجیب میخونم حتما دکتر برو‌عزیزم کیسه ابگرم یا حوله گرم بزار پهلوت یا با شال ببندش باد نخوره روغن زیتون بزنی خوبه

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
برات ۱۰۰ امن یجیب میخونم حتما دکتر برو‌عزیزم کیسه ابگرم یا حوله گرم بزار پهلوت یا با شال ببندش باد ن ...

قربوووونت برم من دستت درد نکنه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم کمرو بستم بخاطر بچه هم زیاد محکم نمیتونم ببندم دکترم گف طبیعیه سرما خورده

دخترکم گندم🌾❤
قربوووونت برم من دستت درد نکنه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم کمرو بستم بخاطر بچه هم زیاد محکم نمیتونم ...

اها پس همون‌ اروم اروم با روغن زیتون چرب کن درد میکشه بعد با حوله گرم بزار رو جای که روغن زدی ان شاءالله زود خوب میشی عزیزم‌سوره حمد میخونم برات

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
اها پس همون‌ اروم اروم با روغن زیتون چرب کن درد میکشه بعد با حوله گرم بزار رو جای که روغن زدی ان شاء ...

دستت درد نکنه عزیزم حتما انجام میدم منم برای شما دعا میکنم گلم😊😊😊🥰

دخترکم گندم🌾❤