2777
2789
عنوان

همسفر آسمونی مامان

507 بازدید | 26 پست

داریم میریم زیارت امام رضا ع

بدون تو بدون تو که روزی تصور نمی‌کردم حتی یک نفس بتونم دوام بیارم..چه قدر جون سخته آدمیزاد 😔

کی بهت سر میزنه وقتی مامان نیست پسرم؟ 

کی کنار مزارت قرآن میخونه 

کی سنگ سردت رو میشوره شمع میذاره

کی برای جوونی و بیگناهیت برای آرزوهای قشنگت برای اون همه زحمتی که واسه زندگی کشیدی برای آخرین لحظاتت برای پاره پاره شدنت اشک میریزه 

این جدایی کی سر میاد مهدیارم😔

ما کی دوباره همدیگه رو می بینیم پسرم؟

من کی بهت نگاه میکنم و نابارورانه و پرغرور توی دلم میگم وااااای این بچه منه ؟!

چقدر باید دوام بیارم تا مرگ رو به شوق دیدارت بغل کنم ؟ 

وقتی زندگی نمیکنم تا کی باید زنده بمونم ؟ وقتی مرگ آرزومه تا کجا باید نفس بکشم؟

چقدر تلاش میکنم و نمیشه بی تو...چقدر بخاطر خواهر و برادرت بلند میشم و باز به زمین میخورم😔

داریم میریم پیش امام رضا

به خدا سپردمت عزیزدلم😭

مراقب خونه و گلدونا باش 

دعا کن برنگردم😔

عزیزم خدا رحمتش کنه 🖤🖤

واسشون فاتحه فرستادم 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چهره معصوم و مهربونی داشتن💔

ایشون که جاشون خوبه دعا میکنم خدا به شما و خانواده صبر بده

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چقدر دلگیرم از همه چیزهایی که زمانی شدیدا بهشون معتقد بودم. چقدر سفر مشهد برام سخته. چقدر زیارت برام دیگه معنا نداره. چقدر خاطرات روزهایی که توی حرم می دویدی و کبوترها رو تماشا میکردی قراره آتیشم بزنن 

یا ضامن آهو...چرا جوابمو ندادی روزایی که با همه وجودم بهت التماس میکردم ؟ میام به امید اینکه واسطه شی برم😔

چقدر دلگیرم از همه چیزهایی که زمانی شدیدا بهشون معتقد بودم. چقدر سفر مشهد برام سخته. چقدر زیارت برام ...

جای ما هم زیارت کنین. من تاپیکهای شما رو همیشه میخونم چه دل پر دردی دارین خیلی وقتها با دیدن تاپیکهاتون اشکم سرازیر میشه ...چقدر خسته و دل شکسته این درک میکنم ...چقدر جهان ظالمانه و ناعادلانه است این همه ادمهای....چرا فرزند بیگناه شما باید قربانی اون گردن کلفت ها میشد و هزاران چرای دیگه.... که مطمئنم هیچ جوابی براش پیدا نمیشه کرد ولی همیشه مظلوم ها فانی هستند و ظالمها قوی تر....انگار رسم جهان اینه هر کسی بهتره این بلاها باید به سرش بیاد و هر کسی ظالم تره سرپاتره...

خدا به دلت ارامش بده ...داغ جوون دیدی مگر کمه؟  میفهمم که چقدر باید بخاطر دو فرزند دیگه ات قوی باشی ولی مگه کم دردیه ....میدونستم چقدر دلت چقدر میخواست فرزندت الان تو حرم کنارت بود....

راستی اگر یادت بود تو حیاط حرم برای من حقیر هم دعا کن 

چقدر دلگیرم از همه چیزهایی که زمانی شدیدا بهشون معتقد بودم. چقدر سفر مشهد برام سخته. چقدر زیارت برام ...

عزیزم داغ خعلی سخته علی الخصوص داغ جوان تسلیت میگم اما بنظرم هرکسی شهید نمیشه و این یعنی عشق خداوند به فرزندتان بی حد و حسره ایشون سوگولی خداست که شهید شده

خدا به دلت آرامش و صبر بده.

تورو خدا برو دکتر اعصاب،دارو بده بهت آروم بگیری

دیوونه میشی.

۴سال پیش پدرم تو خواب سر مادرم رو با چاقو برید شاهرگای دستاشم زد.

من جنازه مادرم رو ندیدم ولی داغون شدم اگه قرص اعصاب نبود الان سرپا نبودم و نمیتونستم واسه دوتا بچم مادری کنم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

سلام ما رو به امام رضا برسونید .شهیدان زنده  هستن  عاقبت به خیر هستن .

امام رضا خیلی خوب جواب میدن من از راه دور با دل شکسته  و گرفته سمت مشهد ابستادم خیلی خسته بودم سلام کردم گریه کردم   هیچکسم خبر نداشت با امام رضا درد دل کردم خدا شاهده شبش   شوهرم خیلی ناباورانه گفت میخوای ببرمت قم رفتیم قم احساس کردم امام رضا حرفمو شنید به خواهرش گفت منو دعوت کنه قم .اخه ما به مشهد دوریم ولی تا قم دو ساعت راهه  خیلی سبک شدم فهمیدم امام رضا صدامو شنیده🌻

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا