2777
2789
عنوان

نامزدم

289 بازدید | 12 پست

شوهرم و من داشتیم تلفنی حرف میزدیم شوخی میکردیم   یهو گفت دوست خرم  خانومش بش گفته همه پولارو باید بریزی به کارت من تا مالیات نیاد برات    اونم میرزه  تو کارت خانومش گفتم مگه زن مرد از هم جدان گفت نه ولی  مگع ادم الاغه پولاشو بریزه حساب خانومش      البته بگم یکم میخندیدا   ناراحت شدم 

فهمید دارم حرص میخورم بازم ادامه میداد

ولی به رو خودم نمیاوردم  فقط یک کلمه گفتم به نظرم زن شوهرن عیبی ندار۶ مگه غریبه ان  البته مسائل کاری جدا بهترع 

هوف خیلی بدم میاد میخواد ادای مرد سالار هارو در بیاره 

چجوری با سیاست  بهش بفهپومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چ مرد بود چ الان ک زنم هرگز پولمو ب حساب همسرم نمیریختم ادم از دو روز دیگش خبر نداره 

منظورت چیه مرد بود؟؟ 

خب ادم که دلش نمیخواد بریزه اما واسه دلخوری  درست نشه مجبوره

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
منظورت چیه مرد بود؟؟  خب ادم که دلش نمیخواد بریزه اما واسه دلخوری  درست نشه مجبوره

پیش بیاد برام مهم نیس جنگ اول به از صلح اخر.من چ جدی چ شوخی همیشه ب شوهرم میگم با پول شوخی نکن!