2777
2789
عنوان

بمونه یادگاری

763 بازدید | 83 پست

امروز همین الان،دقیقا همین الانِ الان با کلی خستگی اومدم سراغ گوشی

اما ته دلم روشنه به آینده پیش روم،درسته شاید سختی باشه، شاید گاهی خسته بشم،خسته از حرف اطرافیان...اما بازم پر قدرت ادامه میدم

شاید خیلی برام ناچیز باشه باقیمونده اونچه که انجام میدم ولی بازم انگار یه نیرویی منو به سمت این کار هل میده

مینویسم برای خودم

این روزو،حال الانتو،خوشحالی پنهونتو هیچ وقت از یادت نبر

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آجی من شناسایی شدم میشه لطفاً اینو بخونید بنظرتون مشکوک نیست من خواهرم یه همسایه داره یعنی اینا یک س ...

حتما میخاد برای خاستگاری کامل بشناستت شایدم اونم میخاسته از عابر استفاده کنه منتظر بوده شما تموم شی

نه میدونی ماشین پارک کردم در خونه دیدم پسره اومد تو کوچهبعد من داشتم توی صندوق عقب ماشین ساکمو درست ...

عزیزم اگه هر دوتا دارن تعقیبت میکنن حس خطر رو حتما درنظر بگیر،بهتره تا یه مدت تنها جایی نری

تاپیکش رو قفل کرد

حضرت ادم اولین ادم نبوده اولین پیامبربوده

یعنی انسان اولیه به درجه ای از رشد رسیده بوده 

اینکه حضرت مستقیما از گل خلق شدن به این سبب بوده که بین انسانهای اولیه کمال به حدی نبوده که کسی فرزندش پیامبربشه

وگرنه درزمان خلقت حضرت ادم انگشنرهم بوده 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
تاپیکش رو قفل کردحضرت ادم اولین ادم نبوده اولین پیامبربودهیعنی انسان اولیه به درجه ای از رشد رسیده ب ...

حالا من انسانهای اولیه و اینارو کلا قبول ندارم و تفکرم یه چیز دیگه اس

ولی شنیدم اولین مخلوق ادم و حوا بودن

حالا من انسانهای اولیه و اینارو کلا قبول ندارم و تفکرم یه چیز دیگه اسولی شنیدم اولین مخلوق ادم و حوا ...

باید تحیق کنیم خیلی باشنیده هانمیشه تصمیم گرفت 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.