2777
2789
عنوان

معرفی اهنگ

289 بازدید | 22 پست

یکی از عادت های خوب یا بدم اینه که هر روز صبح بعد خواب میام تو گوگل اهنگ جدید یا یه متنی مینویسم اهنگ برام پیدا میکنه تا گوش کنم و لذتش رو ببرم هر چی غمگینتر با روحیم سازگار تر 

حالا خواهشم اینه شما هم یه اهنگ که به دلتان نشسته یه اهنگ که واقعا باهاش رویاپردازی میکنین بهم معرفی کنید🙏

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهنگ دلخسته بهنام صفوی

دل دیگه خسته شده به حرف من گوش نمی ده چشم به راه تو می مونه همیشه غرق امیده چشم به راه تو می مونه همیشه غرق امیده بخوام از تو بگذرم من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم

دل دیگه خسته شده به حرف من گوش نمی ده چشم به راه تو می مونه همیشه غرق امیده چشم به راه تو می مونه هم ...

خیییییلی معرکه اس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
حیف که قبلا زیاد گوشش دادم😂

دنبال اهنگای جدیدی؟ 

مثلا من اهنگ مثلث شادمهر رو سالهاس از وقتی داده بیرون تالا همیشه گوش میدم برام تکراری و ازار دهنده نمیشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دنبال اهنگای جدیدی؟ مثلا من اهنگ مثلث شادمهر رو سالهاس از وقتی داده بیرون تالا همیشه گوش میدم برام ...

نمی دونم چرا صدای شادمهر رو دوست ندارم اصلا ولی اینجا دیدم دخترا همه عاشق صداشن ولی به نظرم بیشتر به خاطر تیپ عالی و خوش قیافه بودنشه

دنبال اهنگای جدیدی؟ مثلا من اهنگ مثلث شادمهر رو سالهاس از وقتی داده بیرون تالا همیشه گوش میدم برام ...

این دو تا آهنگی که لینک دادم گوش کن اینا خیلی قشنگ میخونن

نمی دونم چرا صدای شادمهر رو دوست ندارم اصلا ولی اینجا دیدم دخترا همه عاشق صداشن ولی به نظرم بیشتر به ...

من عاشق صداشم 

مردم جذب صدای  خواننده ها میشن 

تتلو این همه طرفدار داره اون ک دیگه تیپ و قیافه نداره 

این دو تا آهنگی که لینک دادم گوش کن اینا خیلی قشنگ میخونن

لینکا باز نشدن 

اخریه رو‌کپی کردم 

من عاشق صداشم مردم جذب صدای خواننده ها میشن تتلو این همه طرفدار داره اون ک دیگه تیپ و قیافه نداره

//download1.musitraf.com/Music/2024/Unknown%20Artist/Unknown%20Artist%20-%20Yejoori%20Miram%20128.mp3?src=download1

لینکا باز نشدن اخریه رو‌کپی کردم

عه وا چرا راحت باز میشن که 

این آخری اسمش سارن خوانندش هم عاشق صداشم هم قیافش خیلی دلم میخاد برم کنسرت ایشون اگه کنسرت بزنه خیلی عاشق عاشقه انگار خیلی غمگینه