2777
2789

جاریم هر پنجشنبه اگه شیفت همسرامون بخوره بهم و خونه باشند زنگ میزنه میایم شب .همیشه هم برای شام میان. البته ما هم میریم ولی خب ما  و اونا باهم خیلی فرق داریم از تعداد اونا چهار نفر هستن بچه هاشونم بزرگه کم غذا نیستن ولی ما همش دو نفر و نیم سهم غذامونه. تو این گرونی دست بردارم نیست لااقل بعد شام بیان. من خودم راضی نیستم برم همسرم حوصلش سر میره میگه بریم 

این پنجشنبه حتما سر و کلشون پیدا میشه. نگید خسیسه یا چی والا تازه خونه خریدیم قسطا رو میدم خرج خودمونم به زور درمیاد اونوقت اونا اصلا دیگه قسطی ندارن اصلا نمیفهمه اون سری هم گفتم بهش بیچاره همسرم می‌ره آیند بعد اینکه میاد خونه ولی بازم میخواد بیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرت مشکلی نداره تو چرا شاکی میشی شوهرت باید بیشتر کار کنه خرجو‌در بیاره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

واقعا سخته بهت حق میدم خواهر ولی خب اونم یه کم شعور داشته باشه بد نیست... بهش بگو این هفته خونه مامانم دعوتیم هفته بعد هم با دوستامون میریم بیرون بزا بفهمه تو هم اخر هفته ها برا خودت برنامه ریزی داری 

بعده اینهمه رفت و آمد حتما باهم رودروایسی ندارین دیگه

وقتی زنگ میزنه میگه داریم میایم شما بگو بی زحمت سره راه یه کم کوکتل و ژامبون بگیر چیزی برای شام نداریم

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

درسته مهمون برکت میاره ولی منم موافق مهمون هر هفته نیستم، مخصوصا که جاری باشه و پرو بازی دربیاره

با همسرت هماهنگ کن بگو خونه نیستیم

چندبار که بپیچونیش خودش باید بفهمه دیگه