2777
2789

همه شو خوندم فهمیدم اوکیه

فقط اون سطر اخر ک گفته نامنظمه ینی چیییییییی

من چ مشکلی دارم

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا  از عکس رنگی یه شکنجه تو ذهن خانوما ساختن ولی اون چیزی ک فکر میکردم اصلا نبود دردشم مث پ ...

وای اسم تو دیدم ترسیدم گفتم نی نی یار چرا ریپ زده😂😂من اون روز تو بیمارستان دیدم یکی عکس رنگی داشت خیلی حالش بد بود البته پیر بود انقد ترسیدما

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
اصلا  از عکس رنگی یه شکنجه تو ذهن خانوما ساختن ولی اون چیزی ک فکر میکردم اصلا نبود دردشم مث پ ...

بستگی ب لوله خانم داره،بله من سال ۹۷ انجام دادم در حد مرگ درد داشتم نزدبک بود از سرگیجه زیاد بخاطر درد کشیدن بیهوش شم ک دکتر کارش تموم شد

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
وای اسم تو دیدم ترسیدم گفتم نی نی یار چرا ریپ زده😂😂من اون روز تو بیمارستان دیدم یکی عکس رنگی داشت ...

اخیبیی طفلی

خب بعد عکس رنگی درد میاد الان ب منم گفت احتمال داره حالم بد بشه الانم کم کم درد زیر دل دارم خدا کنه شدید نشه

اخیبیی طفلی خب بعد عکس رنگی درد میاد الان ب منم گفت احتمال داره حالم بد بشه الانم کم کم درد زیر دل ...

ایشالله ک چیزی نیس اون خانومه نمیتونست اصلا از اتاق بیاد بیرون.الهی هیشکی راهش ب دکتر و بیمارستان باز نشه مگر برای زایمان 

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
اتساع یعنی گشادی و باز شدن چسبندگی کجا دیدی بعد عکس همراهش را ببین تصویری چه مشکلی داره  من عک ...

چسپندگی یکی از بچها گفت دارم خودم ندیدم

الان وضعم چطوره ؟؟؟ عکسشم برات میفرستم نگاه کن

بستگی ب لوله خانم داره،بله من سال ۹۷ انجام دادم در حد مرگ درد داشتم نزدبک بود از سرگیجه زیاد بخاطر د ...

چی بگم والا

اخه هر از اتاق میومد بیرون عادی میومدن منم اونا رو دیدم شجاع شدم واقعا بد نبود