2777
2789

واسه بابام میخوام که انگشتش قطع شده... بیمارستانی که رفته بود گفتن اونا نمیتونن پیوند بزننش و حتی ممکنه عصب انگشتای دیگه‌شم از کار بیفته تو رو خدا اگه میدونین کجا پیوند میزنن بگین بهم دارم میمیرم از نگرانی🥺😭

🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز بعدازظهر

دکتر علی مرادی فوق تخصص جراح دست هستن.فردا مطب هستن رو بروی بیمارستان آریا توی گلستان.اورتوپد به درد اینکار نمیخوره.الانم توی بیمارستان امام رضا میشه پیداش کرد.

کاربر آقا.گذشت زمان خیلی از حقایق رو روشن می‌کنه.

دکتر علی مرادی فوق تخصص جراح دست هستن.فردا مطب هستن رو بروی بیمارستان آریا توی گلستان.اورتوپد به درد ...

آره همونجا بردنش🥺 کاش حداقل بقیه انگشتاش از کار نیفتن

🦋
الان فهمیدم گفتن کوبیده شده انگشت واسه همون پیوند زده نمیشده😭 فعلا میره یه جا واسه پانسمان سر انگشت ...

ببین من خودم انگشتم قطع شده بود.حرف منو گوش کن ببر پیش دکتر مرادی.پشیمون نمیشی.خیلی کارش درسته.حرف اونا رو گوش نکن.شماره منشیش رو من دارم درخواست بده اونجا برات بگم

کاربر آقا.گذشت زمان خیلی از حقایق رو روشن می‌کنه.

ببین من خودم انگشتم قطع شده بود.حرف منو گوش کن ببر پیش دکتر مرادی.پشیمون نمیشی.خیلی کارش درسته.حرف ا ...

پیش همون دکتر رفت، اگه کارش خوبه که خیالم راحت شد ممنون🥺❤️

🦋