2777
2789
عنوان

کسی هست تنبلی تخمدان داشته باشه 😭

445 بازدید | 57 پست

کسی هست ؟؟؟؟؟

من واقعا نگرانم 😭😭😭

از صبح دارم گریه میکنم 😭 

چه قرصی دکتر میده مصرف کنم 

از همه بیشتر از هزینه قرص و دارو میترسم 😭😭

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم 

اونقدرام که فک میکنی چیز خطرناکی نیست که اینهمه استرس به خودت میدی

اول از همه اینو باید بدونی که تنها چیزی که دوبرابر تحریکش میکنه همین استرسای بیخوده که داری

و اینم بگم جلوتر از دارو باید سبک زندگیتو تغییر بدی تا خوب شی وگرنه دارو صددرصد درمانش نمیکنه

بیمه داشته باشی چرا بترسی تازه فهمیدی؟ اول سونو میدی بعد درمان میشی اول با قرص بعد بقیه مراحل یک دکت ...

اره 😭 می‌ترسم هزینه داروم زیاد بشه 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
بیمه داشته باشی چرا بترسی تازه فهمیدی؟ اول سونو میدی بعد درمان میشی اول با قرص بعد بقیه مراحل یک دکت ...

بیمه تامین اجتماعی 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
اره 😭 می‌ترسم هزینه داروم زیاد بشه

اگه ورزش کنی هزینه هات کم میشه ضخامت رحمت کمه که بعد پاکی تا تخمک گذاری مرتب لوبیا سبز آبپز کن بخور من قرص فرتیل سی ام ی ۳۰تا گرفتم ۶۰۰شد ..قبلش هم داروهای دیگه که به نظرم الکی گرون بودن کاش زودتر ورزش میکردم و لتروزول میخوردم

اگه ورزش کنی هزینه هات کم میشه ضخامت رحمت کمه که بعد پاکی تا تخمک گذاری مرتب لوبیا سبز آبپز کن بخور ...

ورزش رو میکنم 😭😭

خدایا شکرت بابت همه چیز💚