2777
2789
عنوان

کسی از مازندران هست که دکتر زنانش (نرگس مسلمی زاده)بوده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9475 بازدید | 19 پست
خانمی سزارین شون خوبه؟

من پیش خانوم دکتر مسلمی زاده سزارین انجام دادم یکی از بهترین دکترای ساری هستن هر

چی از خوبیش بگم کمه،اصلا موقع زایمان وجود خانوم دکتر منو آروم میکرد،خیلی خوب و مهربونه،ده تا 

بچه دیگه هم قرار باشه بیارم باز خانم دکتر مسلمی زاده رو انتخاب میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم دکتر نرگس مسلمی زاده فقط تخصصشون تو زمینه زایمان هست و بس هههههییییچچچچچچچ گونه اطلاع و دانشی د ...

من برای بارداری میخوام برم یکسال تو اقدامم باردار نشدم. میگی نرم؟

خانم دکتر نرگس مسلمی زاده فقط تخصصشون تو زمینه زایمان هست و بس هههههییییچچچچچچچ گونه اطلاع و دانشی د ...

دقیقا همین طوره من 6 سال زیر نظرش بودم ماهی 5بار فقط سونو میکرد منو دو روز درمیون هربارم ویزیتشو میگرفت در ضمن اصلا برای مریضش ارزش قائل نیست 4 نفری توی اتاق باهم میرن تو و از سوال ها و مشکلات بقیه همه خبر دار میشن

برای بارداری منم یک صلوات بفرستید 🙏😪4 ساله انتظار 🤕خدا جونم میدونم که تو همیشه خوب و صلاح بنده ها تو مبخوای راضیم به رضای تو مطمئنم خودت به وقتش یه سالم و صلاحش رو بهم میدی 
من برای بارداری میخوام برم یکسال تو اقدامم باردار نشدم. میگی نرم؟

دکتر بنافتی دکتر فوق العاده خوب مهربون و با حوصله و وقت شناس هستن 🙃

برای بارداری منم یک صلوات بفرستید 🙏😪4 ساله انتظار 🤕خدا جونم میدونم که تو همیشه خوب و صلاح بنده ها تو مبخوای راضیم به رضای تو مطمئنم خودت به وقتش یه سالم و صلاحش رو بهم میدی