2777
2789
عنوان

کی انگلیسیش خوبه

85 بازدید | 9 پست

کی می‌تونه چند تا خط در مورد معرفی شب یلدا برام بنویسه🥺❤️

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

گوگل می‌تونه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

Yalda night is the last night of autumn. Yalda night is the longest night of the year

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Yalda night is the last night of fall. Yalda night is the longest night of the year

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

اولی غلط داشت😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Yalda night is the last night of autumn. Yalda night is the longest night of the year

ممنون 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
ممنون 

دومی درسته اینو حواسم نبود غلط داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته اولی ام درسته autmnمیشه فصل پاییز fallمیشه پاییز هرکدوم خواستی بنویس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته اولی ام درسته autmnمیشه فصل پاییز fallمیشه پاییز هرکدوم خواستی بنویس

میش اگه میتونی در حد پنج شش تا خط بنویسی برای مدرسم میخام چهار نمره برام داره البته اگه میتونی 

میش اگه میتونی در حد پنج شش تا خط بنویسی برای مدرسم میخام چهار نمره برام داره البته اگه میتونی 

تونستن که میتونم من چیزی در موزد شب یلدا به ذهنم نمیرسه تو به فارسی بگو من به انگلیسی بنویسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40