2777
2789

نه ولی شنیدم خوبه 

تو باشگاه ی خانومی میگفت روزانه یدونه سیب زمینی اب پز خورده در عرض ۱ ماه دو کیلو اضافه کرده بود 

در واقع استعداد چاقی داشت 

حالا من خودمو میکشتم تو ماه میدیدم ی کیلو اضافه شدم😂😂

الان خداروشکر وزنم خوب شدع

نه ولی شنیدم خوبه  تو باشگاه ی خانومی میگفت روزانه یدونه سیب زمینی اب پز خورده در عرض ۱ ماه دو ...

شما چجوری. وزنتون خوب کردید  ؟؟؟؟؟

میشه لطفا توضیح بدید  اخه من ۱۵ کیلو کمبود وزن دارم 

در حسرت تپل شدن🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گین اپ صورت خودم فقط صورتم چاق بشه ولی متاسفانه کل بدنم چاق شد الان ۲ ماهه رژیمم

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

من خوردم الکیه والا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من نمیدونم خوردو خوراکت چحوره تا کمکت کنم من خیلی کم میخوردم در حد چتد قاشق کلا اشتها نداشتم

منم خیلی. کم  خوراکم  فقط در حد چند قاشق زود سیر میشم اگه بیشترم بخورم حال تهوع میگیرم

در حسرت تپل شدن🥺
منم خیلی. کم  خوراکم  فقط در حد چند قاشق زود سیر میشم اگه بیشترم بخورم حال تهوع میگیرم

بزا از اول بهت بگم چه کردم 

من رفتم باشگاه ثبت نام کردم 

بعدم چون غذا نمیخوردم مربی بهم ی برنامه عذایی داد که بتونم رعایت کنم 

صبحونه سیب زمینی تخم مرغ .عدسی.شیربرنج کاچی چیزای پختنی هرچی میلته با قرص ویتامین ب ۶ ب ۱۲ 

ناهار..۲۰ قاشق برنج با خورشت هرچی من یادمه بزوره ابو نوشابه میدادم بره پایین بعد قرص مینرال ویتامین سی

شام ۱۲ قاشق برنج قرص امگا ۳ 

این برنامه را تا دوماه رعایت کردم 

دوماه که این برنامه رعایت کردم یکم معدم باز شد دیگه بزوری نمیخوردم 

علاوه بر چیزایی که گفتم 

میان وعده هم اضافه کردم 

بین صبحونه و ناهار الویه بدون نون میخوردم که بتونم ناهارمم بخورم 

بین ناهارو شام مغزیجات گردو بزار لای خرما .پسته .بادوم خیییلییی خوبه شربت شیره انگور درست کن بادوما بریز توش یروز بمونه بعد بخور 

قبل خواب ی قاشق کره بادم زمینی با عسل بخور 

بزا از اول بهت بگم چه کردم  من رفتم باشگاه ثبت نام کردم  بعدم چون غذا نمیخوردم مربی بهم ...

من  شرایط باشگاه رفتن ندارم  بعد با این برنامه  طی دوماه چند کیلو اضافه کردی ؟؟

من همیشه رژیم شروع میکنم چون غذا خوردن برام سخته  دوسه روز میذارمش کنار

در حسرت تپل شدن🥺
من  شرایط باشگاه رفتن ندارم  بعد با این برنامه  طی دوماه چند کیلو اضافه کردی ؟؟ م ...

عیب نداره دوتا دمبل بخر تو خونه یکم ورزش کن چون ورزش اشتهاتو باز میکنه 

من ورزشو بخاطر باز شدن اشتها میرفتم 

حتی الانم میرم