2777
2789

که تو کوتاه مدت به پول برسه؟ یه چیزی باشه که در کنار دانشگاهمم بتونم داشته باشمش حقوفشم نمیخوام زیاد باشه کمم باشه اوکیه

اکثرا الان میرن ادمینی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کجاها نیاز دارن به ادمیناکثرا هم انگار دوره دارن که باید پول بدی

اره دیگه هرشغلی پیش زمینه میخواد الکی که حقوق نمیدن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

کار در فروشگاه و لباس فروشی اینام هستکافه....اینارم بگرد شاید به تایمت خوردمسئول فروش....

اینا که نه.. میخواستم انلاین باشه

کار تایپ رو میدونین کجاها نیاز دارن؟