خانومایی که بچتونو میخواید ختنه کنید.من یه کاری کردم گفتم شماهم در جریان باشید شاید بدردتون خورد.بعد ختنه بخیه به شلوار یا پوشک کشیده بشه درد میگیره.من ماسک اکسیژن خریدم.ازین سبزا که پلاستیکی هستن به کپسول اکسیژن وصل میشه تو اتاق عمل میذارن رو صورت بیمار.اونو سرشو باز کردم که هواهم رد و بدش شه گذاشتم روی آلت ختنه شدش کشش همان اختم دور کمرش.بعد جلو پوشکشو سوراخ کردم که مانع رد شدن هوا نشه بستم روی ماسک منتهی شل که فشار نیاره خدای نکرده جلوی خون رسانی به پاشو بگیره.برای اینکه پلاستیک عرق نکنه و بدنشو نسوزونه دور ماسکم زیرش پستمال گذاشتم که مستقیما بدنش ارتباط نداشته باشه.عالی بود خدارو شکر.جونم بهاین ماسک بود.وگرنه پسرم چهار ماهشه همش دست میاورد با پا میزد ولی اینو زدم دیگه اصصلا نه اذیت شد نه فهمید همشم دست میزد به ماسکه منتهی چون پوشک نمیذاشت تکان بخوره خیالم راحت بود.پسرمم تصلا اذیت نشد دیگه.از من مبشنوید حتما قبل ختنه تهیه کنید ماسک اکسیژن رو و درپوششم بردارید بعد ببرید ختنه کنید که سریع بذارید روش کشیده نشه به پوشک و پتو اینا اذیت شه.قول میدم فقط همون زمان ختنه اذیت شه کمی.دیگه راحتید.