2777
2789
عنوان

روش لاغری

177 بازدید | 9 پست

روش های لاغری که خودم استفاده میکردم و جواب میگرفتم اینم بگم که الان خیلی وقته دیگه انجام ندادم بعد زایمان دومم چاق شدم ولی میگم که انجام بدید تضمینی  اولیش ( یک حبه سیر تو اب گرم رنده کنید یه ق غ عسل اضافه کنید کمی اب لیمو و اخر شب قبل خواب میل کنید )دومیش(هشت لیوان اب رو داخل پارچ بریزید توش نصف زنجبیل تازه رنده کنید چند برگ نعناع تازه هرکدوم تازش و نداشتید پودرش ویا خشک شدش و استفاده کنید.یک خیار رو حلقه حلقه خرد کنید داخلش یک لیمو تازه رو از وسط نصف کنید و داخل اب بریزید و در طول روز به جای اب فقط اون رو بنوشید لاغری تضمینی جواب گرفتید دعام کنید😊

چند روز پیش ی خانم اینجا گف صبح ناشتا ۱ قاشق دارچین نصف قاشق زنجبیل رو داخل ی لیوان اب حل کنید با ی کم عسل ،،من چن روزه میخورم ولی عسل نمیزنم 

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش ی خانم اینجا گف صبح ناشتا ۱ قاشق دارچین نصف قاشق زنجبیل رو داخل ی لیوان اب حل کنید با ی ...

ابنی که شما میگی استفاده نکردم اما اونایی که خودم استفاده کردم از گوگل سرچ کردم نوشته بود تو یه هفته چند کیلو کم میکنید 

ابنی که شما میگی استفاده نکردم اما اونایی که خودم استفاده کردم از گوگل سرچ کردم نوشته بود تو یه هفته ...

خودتون استفاده کردید ،تاثیر داشته براتون

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....

خانما کسی خواست تا عید لاغر کنه و خوش تیپ بشه بیاد تو‌گروه پر انگیزه لاغری ما تو‌تلگرام.خیلییییی جذابه و پر هیجان.شک نکنید نتیجع میگیرید.

به این پیام بدید تو تلگرام متشکرم

Eli_manager@

سلام عزیزان خواستم الان که نزدیک عید نوروز هستیم یک روش کلینیکی بدون عوارض که خودم استفاده کردم رو بهتون پیشنهاد کنم. هزینه لاغری با ترواسکالپ زیاد نیست نگران نباشید اما واقعا جواب میده.

من توی کلینیک دکتر ضرغامی انجام دادم.

۰۲۱۹۱۰۰۲۵۵۵ شمارشونه.