2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

136 بازدید | 19 پست

سلام کسی راه حلی برای بارداری نداره😂 تنبلی دارم وپلی کیستیکم یک سال شده اقدامم ولی نمیشه هرتجویزی دارویی چیزی داریدکمکم کنید خستهههه شدممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز جواب سونو رو گرفتم تنبلی دارم به کل ناامید شدم از دیشب

انقد گریه کردم که حد نداره

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
منم دیروز جواب سونو رو گرفتم تنبلی دارم به کل ناامید شدم از دیشب انقد گریه کردم که حد نداره

عزیزم 🥲 چرا گریه حالا درسته چیزخوبی نیست اما الان تنبلی بادارو واینارفع میشه اخه من مشکل مالی دارم بخدانمیتونم برم دکتر چندین باررفتم داروهم خوردم امادیگه بیچاره همسرم نداره خودم خجالت میکشم برم دکتر دیگه نرفتم 

مرسی عزیزم شش ماه دست و پا شکسته یک ماه اخر خیلیی دقیق و مو ب مو ....

زیر نظر دکتربایدانجام بدیم یا خودمون میتونیم البته میدونم چی هست سالم خوریه ولی خوب میگم چیز خاصی نداره که احتیاج به مشورت وکمک دکترباشه؟

عزیزم 🥲 چرا گریه حالا درسته چیزخوبی نیست اما الان تنبلی بادارو واینارفع میشه اخه من مشکل مالی دارم ...

والا منم همین سونو ک رفتم دو هزارتا آشنا اومدن منم هی هودمو قایم میکردم کسی نبینه

چون نمیخام کسی بفهمه مشکل پیدا کردیم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
زیر نظر دکتربایدانجام بدیم یا خودمون میتونیم البته میدونم چی هست سالم خوریه ولی خوب میگم چیز خاصی ند ...

ن گلم نیاز ب دکتر نداری 

من هر روز یکساعت پیاده روی میکردم 

شکر و شیرینی و نوشابه و بستنی و هرررچی شکر داشت کامل حذف کردم

لبنیات شیر و ماست و پنیر حذف کردم

مواد مضر مثل چیمس و پفک و ابمیوه صنعتی حذف کردم

دم نوش دارچین و زنجبیل میخوردم 

شکمم هر شب با روغن سیاه دونه چرب میکردم

جوراب میپوشیدم

دور شکمم شال میبستم گرم شه رحمم

عسل و سیاه دونه میخوردم

ویتامین دی و سی و ای میخوردم و روزی دوتا متفورمین ک متفورمین رو دکترم داده بود....

فعلا همینا یادم بود گفتمت عزیزم

ن گلم نیاز ب دکتر نداری  من هر روز یکساعت پیاده روی میکردم  شکر و شیرینی و نوشابه و بستن ...

دستت دردنکنه عزیزدلم خیلی ممنون ازت لطف کردی بخدا هزینه دکتر رفتن ندارم وگرنه چندباردکتررفتم وداروهای هورمونی خوردم فایده نداشت دیگه ازشوهرم شرمم میشه خودش میگه بروامامیدونم اخرشم قسطامون میمونه رودستش وسط ماه حالاایناروانجام میدم حتما برام دعاکن بارداربشم بخداپول دکترنداریم تواین گرونی منم دعامیکنم نینی قشنگت سالم بیادتوبغلت 

والا منم همین سونو ک رفتم دو هزارتا آشنا اومدن منم هی هودمو قایم میکردم کسی نبینه چون نمیخام کسی بف ...

اره میفهمت عزیزم منم همش جاریام توسرم میزنن تونمیتونی انگار بچه بیاری انشالله خداکمکمون کنه زود صاحب نینی بشیم منکه خیلی ناراحتم میگم خدایاکاش حداقل پول داشتم میرفتم دنبال دواودرمون دکترگفت ازمایش هورمونی بده ازمایشگاه پرسیدم گفتن هشتصدبه بالامیشه😔 دوتا سونوگرافی نوشته بخدانمیدونم چیکارکنم 

انشالله مشکلات همه حل بشه 

اره میفهمت عزیزم منم همش جاریام توسرم میزنن تونمیتونی انگار بچه بیاری انشالله خداکمکمون کنه زود صاحب ...

آره عزیزم انشالله که خدا به ماهایی ک مشکل داریم طبیعی نی نی بده غیر از امید کار دیگه ای نمیشه کرد

دستت دردنکنه عزیزدلم خیلی ممنون ازت لطف کردی بخدا هزینه دکتر رفتن ندارم وگرنه چندباردکتررفتم وداروها ...

ان شالله عزیزم اینم یادم رفت بگم ک شبا قبل ۱۲ بخوابی صبح قبل ۸ بیدار شی و کلااا ارامش داشته باشی و اصلاا ب بچه فکر نکنی ب سلامتیت برس بخدا توکل کن رابطه ام واسه دل خودت داشته باش به موقعش باردار میشی

ممنونم بابت دعای قشنگت 

ان شالله دامن همه منتظرا سبز شه....

اره میفهمت عزیزم منم همش جاریام توسرم میزنن تونمیتونی انگار بچه بیاری انشالله خداکمکمون کنه زود صاحب ...

اره کلاا گرونه من با بیمه خوب بدون دارو باردل شدم تا الان حدودا ۱۰ میلیون هزینه کردم

توان صبر کن ک ان شالله قسطاتونم کم بشه بدنت سالم و اماده بشه بعد ی چکاپ کامل برو ک مشکل خاصی نباشه ان شالله 

شوهرتم تا جایی ک میشه یکاری کن اصلاح سبک رو رعایت کنه....