2777
2789

مادرا معدش خالیه تب بالا داره 

دیشب دکتر عمومی دیکلو فناک داده 

نمیدونم چقدر بزارم ؟ همشو؟ 

۱۷کیلو وزنشه 

کمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰

همه شو فکر کنم باید بذاری

مگه تهوع هم داره که معده ش خالیه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بعد اینکه داروهاشو دادی

یه لگن پر اب کن پاشو بذاره توش بازی کنه

شیاف کاری با پر و خالی بودن معده نداره

فقط روده باید خالی باشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چند سالشه؟؟پسر من سه سالشه تقریبا ۱۵ کیلو.من همشو میزارم.اگه خواستی دو سوم بزار 

۲سال و ۸ ماه 

معده خالیه نمیخام پروفن بدم ...

هم اسهال شده هم حالت تهوع داره 

مادرش بمیره 

۲سال و ۸ ماه  معده خالیه نمیخام پروفن بدم ... هم اسهال شده هم حالت تهوع داره  مادرش بمی ...

نگران نباش بچه ها همشون مریضن.دو سوم بزار یکمشو با چاقو ببر.تا نیم ساعت قطع میکنه تبشو.

۲سال و ۸ ماه  معده خالیه نمیخام پروفن بدم ... هم اسهال شده هم حالت تهوع داره  مادرش بمی ...

خدانکنه بچه تا بزرگ میشه مادر صد کفن میپوسونه

بچه هی مریض میشه

همشو بزار مگه دکتر نداده سریع تبشو پایین میاره

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

دیکلوفناک از بهترین داروهای ضد التهابی غیر کورتونی است که در صورت استفاده به شکل شیاف کمترین عوارض جانبی را دارد البته هنوز مطالعات پزشکی روی اثربخشی و بی ضرری دیکلوفناک در کنترل تب کودکان کم و محدود است. در مطالعه ای که به مقایسه اثر ضد تب شیاف دیکلوفناک و استامینوفن در کودکان پرداخت، در یک ساعت اول دیکلوفناک (با دوز دارویی یک میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) در پایین آوردن تب موفق تر از استامینوفن عمل کرد.

اما طبعا شیاف دیکلوفناک را برای کنترل تبهای مقاوم و جدی تر باید رزرو نمود مثل هیپرترمی (تب مقعدی بالای 41 درجه) یا تبهای مقاوم به استامینوفن و تن شویه در کودکان با خطر بالا مثل ابتلا به بیماریهای قلبی، ریوی، متابولیک و غددی و بیماریهای سیستم عصبی مرکزی و سن 6 ماه تا 5 سال (خطر بروز تشنج ناشی از تب).

دیکلوفناک پنجاه بزار.

اگ صد داری با چاقو نصفش کن بزار.

منم پسرم بیست کیلو بود دکتر بهش دیکلوفناک پنجاه داد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.