2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگل ک‌چ‌عرض کنم سرتا‌پاش یا بوتاکسه یا ارایش و کلا همه‌چیش مصنوعی. ک زن برادرم باشه و هیچ هنر و کاری نداره جز اینکه به همه میگ فاحشه ب جز خودش و خانوادش همه ایراد دارن از ذیدگاه ایشون.‌ دخترای خوب و خوشگل و خانواده دارو‌گذاشت رفت سراغ این البته اینم بگم دختر ب خاطر پول با برادرمه هفده سال اختلاف سنی دارن

پسرم ۲۰ سالشه ،به لحاظ ظاهری دختر بور و سفید میپسنده و ظریف نچرال و عملی هم براش فرق نداره ، خودش ۱۹۰ قدشه ولی میگه دختر زیر ۱۷۰ دوست داره شخصیتی هم میگه مثل خودمون باشن سطح خانوادگی و تحصیلات و ...و اینکه از دخترای برون گرا و شیطون خوشش میاد که پایه ی تفریح و مسافرت باشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

داداش من زنداداشم رو در دانشگاه دید و وقتی زنداداشم میومد  دانشگاه چادر میذاشت و باحجاب بود داداشم ازش خوشش امد و گفت این محجبه ست بریم خواستگاریش هیچی رفتیم خواستگاریش عقد کردن بعد از یک سال دیدم زنداداش محجبه من کم کم چادرشو گرفت و مانتو میپوشید همینطوری کرد تا اینکه الان لباس های جذب میپوشه داداشم میگفت من غلط کردم چه میدونستم اینطوری میشه😁

بعضی وقت ها به خودم میگم همون هم زنداداشی نیس که چادر میذاشت یا دستکش میذاشت دستش یکی دیگه ست بخدا اول تتو اینا هیچی نداشت تا اینکه امد زن داداش من شد بی حجاب شد کل بدنش تتو.

ای نام تو بهترین سرآغاز بی نام تو نامه کی کنم باز 

داداش من عاشق دخترای نچرال خوشگله چشم و ابرو مشکی و سفید 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴