2777
2789
عنوان

چرا میگن خودکشی کار آدمهای ضعیفه

263 بازدید | 36 پست

چرا؟ یارو خودشو میکشه والا خیلی خیلی دل و جرات میخواد اینکار آدم ضعیف میترسه از این چیزا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم قوی درست میکنه اوضاعو ادم ضعیف تموم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آدمی خودشومیکشه که توان مقابله بامشکلات رونداشته باشه واسه همین بهش میگن ضعیف 

خداوقتی یه دردی بهمون میده ،صبرودرنهایت درمانش روهم بهمون میده 

پس چراخودکشی؟ 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حقیقتا چرت میگن که از این طریق منصرف کنن 

بله دل کندن از زندگی از جونت از عزیزترین های زندگیت خیلی خیلی سخته و کار هر کسی نیست

اونی که همچین کاری میکنه یعنی دیگه تهش رو دیده 

کاربر آقا

دقیقا 

من وقتی که اینکارو انجام دادم شجاع ترین بودم در تمام زندگیم حتی با اینکه ناموفق بود

از این به بعد هر اتفاقی میافته میگم از اون لحظه ترسناک تره؟

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

رفتن راحت تره چون 

موندن جنگیدن شجاعت بیشتری لازمه

میمیریم ههمون ی روزی چ عجله ای هست برا زودتر کردنش

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد