2777
2789
عنوان

من دیگ کم‌اوردم

1947 بازدید | 50 پست

پسرم از اول مهر همش مریض دیگ نمیدونم چیکار کنم چقد دکتر ببرم از طب اسلامی از دکتر متخصص وفوق تخصص و آلرژی وریه بگیر چقد دارو دادم چقد انتی بیوتیک عکس از ریه لوزه سینوس دیگ چیکار کنم چرا یه هفته خوبه دوباره علائم شدیدتر برمیگرده تازه ۱۰روز نشد انتی خورد آلان‌ دوروز باز آب ریزش داشت از شبی هم سرفه شدید والانم تب ای خدا کم‌اوردم‌ کمکم کن,5سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون آنتی بیوتیک زیادی بدن بچه رو نسبت به درمان مقاوم کرده

بجاش چیزای گرم مثل نخود آب با ماهیچه 

بلدرچین

بوقلمون

آب میوه طبیعی

شلغم و آش کدو زرد

حلیم کم چرب

دمنوش گیاهی اینارو بده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
همون آنتی بیوتیک زیادی بدن بچه رو نسبت به درمان مقاوم کرده بجاش چیزای گرم مثل نخود آب با ماهیچه&nbs ...

همه اینارو بخدا دادم،هی میخوام انتی ندم‌ولی عفونت میکنه سرفه وابریزش بینی عفونی تبش قطع نمیشه مجبور میشدم بدم

همه اینارو بخدا دادم،هی میخوام انتی ندم‌ولی عفونت میکنه سرفه وابریزش بینی عفونی تبش قطع نمیشه مجبور ...

آزمایش داده ببر متخصص ریه کودکان تا بیشتر بررسی بشه

لوزه سوم نداره؟؟؟

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
آزمایش داده ببر متخصص ریه کودکان تا بیشتر بررسی بشه لوزه سوم نداره؟؟؟

آزمایش نداده ،دکتر ریه بردم فوق تخصص،گفت لوزهاش بزرگ ولی راهش باز ‌عمل نمیخواد عکس سینوزیتاش گفت سینوزیت‌شدید‌داره‌ وخیلی درگیره

آزمایش نداده ،دکتر ریه بردم فوق تخصص،گفت لوزهاش بزرگ ولی راهش باز ‌عمل نمیخواد عکس سینوزیتاش گفت سین ...

خب دیگه سینوزیت داره نباید بزاری باد به صورتش بخوره

من بچه هام مریض میشن سریع نذر میکنم شمام نذر کن