2777
2789

کاربری من همونطور که میبینید از 98 اینجاست و خیلی چیزا دیدم و خیلی جریانات که شاید بعضیا اصلا ندونن

جدا از تاپیکایی که کلا برا پربازدید شدن و مسخره بازیه و داستانای تخیلیه

خیلی از تاپیکا آدمایی هستن که داستان زندگیشون رو وارونه جلوه میدن

مثلا خانمی بود تاپیک زده بود که شوهرم یهو اومده یسال بعد ازدواج گفته نمیخوامت بیا طلاقت بدم چقدر اون زیر گفتن وای چرا مردا اینجوری شدن دهنشو سرویس کن فلان

بعدا مشخص شده بود که شوهره چت خانم رو با دوس پسر سابقش دیده و دیگه ازش زده شده و حسش از بین رفته (خانمه بعد عقد و قبل اینکه برن سر خونه خودشون هنوز داشته با دوس پسر قبلیش چتای صمیمی میکرده و خانمه میگه چون رابطه فیزیکی نداشتیم پس خیانت نبوده و مثل دوسته صمیمی بود برام!)

یا تاپیک دیگه ای درباره خانواده شوهر که همه باهاش دشمنن و اذیتش میکنن حالا داستان اصلیو توی پیام خصوصی با یکی از افراد اینجا گفته که اوایل ازدواج شوهرشو کلا منع میکرده بره خونه مامانش و کسی نبوده تو اون شهر مادرشوهره رو نگه داره و حتی نزاشته شوهره با پولش پرستار بگیره و سر همین پرستار گرفتن چند بار با قهر از خونه رفته توی خونه مادره داد بیداد کرده که چرا اینجایی فلان و اخرش مادر شوهره فوت کرده و خانواده شوهر از همونموقع کینه دارن و باعث مرگ مادره میدوننش

از این موارد زیاده تا صبح میتونم دونه دونه بگم ولی میدونم حوصله خوندن ندارید فقط خواستم باور نکنید و الکی دلسوزی نکنید اینجا شاید ده درصد تاپیکا واقعی باشن

کلا اینجا همیشه داستانو از طرف خودشون تعریف میکنن دیگه چی شده داستان چی بوده خدا میدونه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

ما فقط چیزی و می شنویم که اسی میگه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دقیقا همینطوره.

خیبی ازونایی که میان اینجا میگن با شوهرم دعوارشد شوهرم منو کتک زد نمیگن با زندگی اون بدبخت چه کرده که این شده از طرف خودشون همه چیو الکی تعریف میکنن و اینجا هم باور میکنن و شروع میکنن طرفداری ازش

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

این خانوم تو پر بازدید که شوهرش نمیخوادش چتش و دیده؟یعنی خیانت کرده

دقیق نمیخوام اسم کاربریشو بیارم چون دعوا و تشنج میشه ولی این تاپیکی که میگم برا چند ماه پیشه برا الان نیست

والا من زندگی خودم شبیه خیلی داستانهای اینجاست بی هیچ اغراقی

من نهایت بعد بدی ها و ظلم های شوهرم و خانوادش کمی بددهنی کرده باشم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دقیق نمیخوام اسم کاربریشو بیارم چون دعوا و تشنج میشه ولی این تاپیکی که میگم برا چند ماه پیشه برا الا ...

پس این که الان پر بازدید هست نه؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

باور کنیم یا نکنیم تاثیری رو زندگیمون نداره شاید یکی واقعا به تجربه بقیه احتیاج داشته باشه

چرا اتفاقا تاثیر میزاره

کلا دید بد پیدا میکنید نسبت به همه چی

چون داستان اصلیو نمیگن ما فکر میکنیم نکنه شوهر منم الکی یهو منو نخواد یهو اینقدر راحت کتکم بزنه خیانت کنه فلان کنه

اوناییم که از زندگیشون راضین هیچوقت تاپیک نمیزنن اگرم بزنن گم میشه چون همه میگن کمتر پز بده 

انگار دوس داریم بدبختی بیچارگی ببینیم

دقیقا همینطوره.خیبی ازونایی که میان اینجا میگن با شوهرم دعوارشد شوهرم منو کتک زد نمیگن با زندگی اون ...

هم با کاربرای دیگه هستم هم با استارتر

لطفا لطفا دیگه از اون ور بام نیفتیم

کتک هیچ توحیحی نداره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دقیقا یکی بود اینجا تاپیک زده بود مادرشوهرم مهمونی منو قبول نمیکنه یا دستپخت منو نمیخوره همه مادرشوهرو نفرین میکردن اخرش مشخص شد چون بچشو تو سینک ظرفشویی میشسته به همون خاطر بوده ولی تو تاپیک میگفت بی دلیل بوده و ادعا میکرده خیلی تمیز و با سلیقه است

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

هم با کاربرای دیگه هستم هم با استارترلطفا لطفا دیگه از اون ور بام نیفتیمکتک هیچ توحیحی نداره

از کجا معلوم زده؟‌نود درصد اینو میگن که همین شماها بگین وای نهههه خدا دستشو بشکنه🫤

منم میگم زدن خط قرمز هست 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖