من باسنم کوچیکه و رو فرم نیست که برامدگیش زیاد باشه صافه و از وقتی لاغر کردم کوچیک تر هم شده دارم میرم باشگاه گفتم میخوام رو عضلات باسن کار کنم بزرگ شه
کسی بوده که نتیجه دیده باشه واقعا ؟شوهرم که میگع الکی نرو فوقش سفت تر میشه بزرگ نمیشه چون ساخت بدنت همینه
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😻😻عاشق پیشی هستم، اگه خواستید گربتون رو واگذار کنید حتما تو یکی از تاپیکا اگه امضامو دیدید ریپلای کنید و بهم بگید (یا هر جای دیگه) بهتون درخواست دوستی میدم
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
هر وقت رفتمبدنسازی تو کمتر از دو سه ماه باسنمخیلی خوش فرمشده اصلا از این رو به اون رو
جدی چقدر خوب