2777
2789

من باسنم کوچیکه و رو فرم نیست که برامدگیش زیاد باشه صافه و از وقتی لاغر کردم کوچیک تر هم شده دارم میرم باشگاه گفتم میخوام رو عضلات باسن کار کنم بزرگ شه 

کسی بوده که نتیجه دیده باشه واقعا ؟شوهرم که میگع الکی نرو فوقش سفت تر میشه بزرگ نمیشه چون ساخت بدنت همینه

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

منم همین مشکل رو داره لامصب تخت تخت😭

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکل رو داره لامصب تخت تخت😭

خیلی رو مخه⁦☹️⁩

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
هر وقت رفتم‌بدنسازی تو کمتر از دو سه ماه باسنم‌خیلی خوش فرم‌شده اصلا از این رو به اون رو 

جدی چقدر خوب 

تاثیر داره عزیزم برو 

باشه عزیزم