2777
2789
مثل اینکه وسیله ای باهاش رحم تخلیه میکنن فرق داره. ولی تو هر دو میبرن اتاق عمل و بی هوشی. ساکشن اص ...

من هفته ششم هستم دکترم گفت ساکشن میکنم برات.امروز رفتم بیمارستان براتشکیل پرونده  دیدم تو تمام صفحات نوشتن کورتاژ.اصلا خیلی ترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ششم هستم دکترم گفت ساکشن میکنم برات.امروز رفتم بیمارستان براتشکیل پرونده  دیدم تو تمام ...

نه عملا یکی.

گفتم ، میبرن اتاق عمل و بی هوشی.

من جفتشو انجام دادم.

هیچ دردی نداره و خیلی بهتر ، چون اصولا بقایا نمیمونه و بعدش خونریزی چند روز کم داری و تموم میشه

ترس داره؟من فردانوبت دارم.ازالان ازترس تمام بدنم یخ کرده

نه بابا.

اصلا نمیفهمی.

میخوابی رو تخت، بی هوشت میکنن.

بعد تو اتاقت یا ریکاوری به هوش میای.

از سقط با قرص خیلی بهتر.

ببخشید این میگم، شما هم خواهر کوچکتر من، شما که شرایط بچه رو ندارین، سفت و سخت جلوگیری کن.

من سقطهام از سر اجبار بوده، ولی بازم خودمو نمیبخشم.

بازم ببخش گفتم. مراقب باش تا باردار نشی.

اصلا استرس و ترس نداره، با آرامش برو حمام کن و آماده اتاق عمل شو ، دیگه چیزیم نخور و ناشتا برو

نه بابا. اصلا نمیفهمی. میخوابی رو تخت، بی هوشت میکنن. بعد تو اتاقت یا ریکاوری به هوش میای. از سق ...

منم مجبورم سقط کنم واقعا از خونریزی و درد خیلی میترسم ولی همه میگن کورتاژ خیلی عوارض داره شما مستقیما کورتاژ شدید؟عوارض داره؟

تو رو خدا پستمو دیدید راهنماییم کنید

خدایا دلمو آروم کن...
منم مجبورم سقط کنم واقعا از خونریزی و درد خیلی میترسم ولی همه میگن کورتاژ خیلی عوارض داره شما مستقیم ...

من قرار نبود برم کورتاژ .

بهم قرص داد.

من پلاکتم پایین و خونریزیم زیاد بشه برام خطرناک.

اخر شب دیرن خونریزیم زیاد .زنگ زدن دکتر و بردنم کورتاژ.

کلا برو بیمارستان.

بگو الویتم اینه با قرص دفع بشه.

من دومین سقطم کلا با قرص بود و دیگه کورتاژ نبردنم.

بازم اکر کمکی میتونم ، بگم جواب بدم

من قرار نبود برم کورتاژ . بهم قرص داد. من پلاکتم پایین و خونریزیم زیاد بشه برام خطرناک. اخر شب دی ...

حقیقتش من خودم دوست دارم کورتاژ بشم اصلا از لحاظ روانی کشش درد کشیدن و روال سقط رو ندارم

میخوام بدونم واقعا کورتاژ عوارض داره یا الکی میترسونن آدمو؟

ممنون از جواب دهیتون

خدایا دلمو آروم کن...
حقیقتش من خودم دوست دارم کورتاژ بشم اصلا از لحاظ روانی کشش درد کشیدن و روال سقط رو ندارم میخوام بدو ...

دکتر من گفت ممکنه، هیچ قطعیتی نداره که عوارض داره یا نه.

با قرص اگر تو بیمارستان باشی پروسه اش طولانی نیست. و دکترها نراقبت هستن و درد کنترل میکنن

دکتر من گفت ممکنه، هیچ قطعیتی نداره که عوارض داره یا نه. با قرص اگر تو بیمارستان باشی پروسه اش طولا ...

امروز رفتم بیمارستانا خصوصی سقط جنین زنده رو تقبل نمیکردن،بیمارستان دولتی هم جا نداشت 

دیگه باید تو دولتی بستری بشم تا ببینم چه بلایی سرم بیارن

خدایا دلمو آروم کن...
امروز رفتم بیمارستانا خصوصی سقط جنین زنده رو تقبل نمیکردن،بیمارستان دولتی هم جا نداشت  دیگه با ...

بهت قرص میدن، یه زیر زبونی، یه دونه هم واژینال.

بعد حدود دو ساعت باید بخوابی و تحرک نداشته باشی.

دیگه بعدش، خونریزی شروع میشه.

حتما دمپایی ببر، بدون دمپایی اذیت میشی، بعد شروع خونریزی، تو همون اتاق پیاده روی کن، تاثیر داره.

پوشاک یه بسته ببر

بهت قرص میدن، یه زیر زبونی، یه دونه هم واژینال. بعد حدود دو ساعت باید بخوابی و تحرک نداشته باشی. د ...

من یه بارداری پوچ داشتم با قرص تو خونه سقط کردم به اسهال و استفراغ خییییللللییییی شدید افتادم شما اینجوری نشدین؟

ممنون از توصیه هاتون

خدایا دلمو آروم کن...
من یه بارداری پوچ داشتم با قرص تو خونه سقط کردم به اسهال و استفراغ خییییللللییییی شدید افتادم شما ای ...

نه اسهال نداشتم.

این برای چی سقط میکنین؟ چند وقتش؟

من رفتم بیمارستان ولی عصر ارتش، خیلی تمیز و خلوت و پرسنلش خوش اخلاقن.