2777
2789
نه بابا. اصلا نمیفهمی. میخوابی رو تخت، بی هوشت میکنن. بعد تو اتاقت یا ریکاوری به هوش میای. از سق ...

عزیز منم باردار شدم ناخواسته تا دو ماه و نیم نگهداشتم بلکه شوهرم راضی بشه اما هیچ مدلی راضی نشد که هیچ زندگیم به طلاق کشید الان دارم سقط میکنم حداقل با ی بچه طلاق نگیرم ، نمیدونم آیا کار منم گناهه؟!؟؟, زندگیم انقد زهر و جهنمه بی حد و حساب همه ش سکوت و تحمل میکنم من سعی خودمو کردم این بچه رو نگه دارم و گناه سقط گردنم نیاد اما دیدم بی فایده س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز منم باردار شدم ناخواسته تا دو ماه و نیم نگهداشتم بلکه شوهرم راضی بشه اما هیچ مدلی راضی نشد که ه ...

چی بگم والله، الان ما ها که بخاطر سندروم و ... سقط میکنیم، میگن چون بعدا در نگهداری ، خانواده به سختی می افته مجازه، من که شرایط شما رو نمیدونم، ولی امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین.

در کل حتی منی که بخاطر بیماری هم بوده، خودم حس گناهش رو دارم.

توکلت به خدا باشه.

با بزرگترا مشورت کن.

ان شالله بهترین تصمیم رو بگیرین

من قرار نبود برم کورتاژ .بهم قرص داد.من پلاکتم پایین و خونریزیم زیاد بشه برام خطرناک.اخر شب دیرن خون ...

سلام عزیزم. سقط با قرص درد داره؟ چجوریه میشه یکم توضیح بدید؟ تا چند روز خونریزی داشتید؟

سلام عزیزم. سقط با قرص درد داره؟ چجوریه میشه یکم توضیح بدید؟ تا چند روز خونریزی داشتید؟

بهت قرص زیر زبون و تو واژن میدن.

بعد یک ساعت اصلا تکون نخور، تو تخت دراز بکش، بعد یک ساعت اثر میکنه، بهتر راه بری تو اتاق، خونریزی شروع میشه.

بیمارستان باشی خیلی خوبه

بهت قرص زیر زبون و تو واژن میدن.بعد یک ساعت اصلا تکون نخور، تو تخت دراز بکش، بعد یک ساعت اثر میکنه، ...

من میخوام تو خونه اینکارو انجام بدم . و اینکه نمیخوام بقیه بفهمن. بنظرتون میشه بدون اینکه کسی بفهمه اینکارو انجام داد؟ اخه شنیدم مثل درد پریودی یکم بیشتر. دردش چقد؟ تا کی خونریزی هس؟

من میخوام تو خونه اینکارو انجام بدم . و اینکه نمیخوام بقیه بفهمن. بنظرتون میشه بدون اینکه کسی بفهمه ...

والله آدم عاقل با خودش این کار رو نمیکنه.

من سه بار سقطم ، تا حد مرگ رفتم.

همه رو رفتم بیمارستان.

جونم برای خودم مهمه، اگر تکه بمونه و کامل دفع نشده، تا مدتها خونریزی داری.

بیمارستان بره آدم خیلی بهتر .