نه بابا. اصلا نمیفهمی. میخوابی رو تخت، بی هوشت میکنن. بعد تو اتاقت یا ریکاوری به هوش میای. از سق ...
عزیز منم باردار شدم ناخواسته تا دو ماه و نیم نگهداشتم بلکه شوهرم راضی بشه اما هیچ مدلی راضی نشد که هیچ زندگیم به طلاق کشید الان دارم سقط میکنم حداقل با ی بچه طلاق نگیرم ، نمیدونم آیا کار منم گناهه؟!؟؟, زندگیم انقد زهر و جهنمه بی حد و حساب همه ش سکوت و تحمل میکنم من سعی خودمو کردم این بچه رو نگه دارم و گناه سقط گردنم نیاد اما دیدم بی فایده س
عزیز منم باردار شدم ناخواسته تا دو ماه و نیم نگهداشتم بلکه شوهرم راضی بشه اما هیچ مدلی راضی نشد که ه ...
چی بگم والله، الان ما ها که بخاطر سندروم و ... سقط میکنیم، میگن چون بعدا در نگهداری ، خانواده به سختی می افته مجازه، من که شرایط شما رو نمیدونم، ولی امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین.
در کل حتی منی که بخاطر بیماری هم بوده، خودم حس گناهش رو دارم.
بهت قرص زیر زبون و تو واژن میدن.بعد یک ساعت اصلا تکون نخور، تو تخت دراز بکش، بعد یک ساعت اثر میکنه، ...
من میخوام تو خونه اینکارو انجام بدم . و اینکه نمیخوام بقیه بفهمن. بنظرتون میشه بدون اینکه کسی بفهمه اینکارو انجام داد؟ اخه شنیدم مثل درد پریودی یکم بیشتر. دردش چقد؟ تا کی خونریزی هس؟