2777
2789
عنوان

دلتنگی بهم فشار میاره

234 بازدید | 22 پست

حس میکنم دیگه نفسم بالا نمیاد

چند روزه خیلی خیلی کم بم پیام میده در حد سلام و احوالپرسی  معذرت میخواد بخاطر نبودش سرش شلوغه خیلی مشکل داره ولی من دیگه نمیتونم خسته شدم انقد غر زدم و دعوا کردم  دلم میخواد خودش بیاد سمتم ولی واقعا دیگه نمیتونم دلتنگی خفم میکنه چیکار کنم؟

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقته با همین چند سالشه چند سالته؟

دو سال و نیمه

۳۰ سالشه منم ۲۰

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم
نباید دعوا کنی ازش بخواه تایم بیکاری باهات باشه همین

انگار هیچوقت بیکار نیست ☹

وا شبانه روزیه؟

من میدونم اوضاع روحیش خوب نیست اگه من مشکلات اونو داشتم دق میکردم ولی منم مردم از دلتنگی شبانه روزی نیست ولی برا من وقت نداره 🥲

برو بیرون تو پارک بگرد و فکرت رو متمرکز کن و بدونو به خودت بقبولون اگه زیاد پیگیر نیست، ازت چیزی بدل نداره ،بلکه فقط سرش شلوغه یه قهوه اسپرسو هم تو پارک بزن، حالت جا بیاد

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
کارش چیه؟

مهندس

تدریسم میکنه 

من میدونم اوضاع روحیش خوب نیست اگه من مشکلات اونو داشتم دق میکردم ولی منم مردم از دلتنگی شبانه روزی ...

درکش کن تو که از اول میدونستی کارش اینجوریه پس تحمل کن دلتنگی عشقو بیشتر می‌کنه مطمئن باش اونم حال تو رو داره