2777
2789

به پیر به پیغمبر از اولش بچه سختی بود نیایید نگین خودت اینطورش کردی تا الان که ۴سال و نیمشه همش تو استرسم الان چیکار میخاد کنه پرخاشگره لجبازه میگی بچه نکن میکنه الکی نق میزنه بهانه میاره دلم میسوزه میگم تنهاس میبرمش بیرون خانه بازی پارک خونه دوستاش یا اونارو دعوت میکنم فقط بیان باهم باشن ولی اخرش با لجبازی با پرخاشگری میزنه همه چیو داغون میکنه نه تشویق روش اثر داره نه تنبیه کلاس زبان نوشتمش هوشش خوبه معلمش میگه سطحش از کلاس بالاتره حتی منتهی با معلمم حتی لج میکنه هر دفعه موقع رفتن به کلاسش میشه تن و بدن منو میلرزونه چون اگه بگه نمیرممم یعنی نمیره از الان عذای مدرسشو گرفتم که لج کنه بگه خوشم نمیاد نمیره اگه به زور بفرستمش اونمام پرخاشگری میکنه عذرشو میخان چون یبار کلاس زبانش اینطور شد.دیگه نمیدونم چیکارش کنم میخلم ببرمش دکتر بگم یه دارویی چیزی بده این آروم شه علاُم بیش فعالیو داره ولی خب از نوع عدم تمرکز نیس چون تمرکزش خوبه فقط لجباز و پرخاشگره از نوع آبرو برش که جلو غریبه و آشنا فرق نمیزاره 

کلاس ورزشی بفرستش کاراته ای چیزی انرژیش تخلیه بشه یا ژیمناستیک

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر داروی اختلال بیش فعالی رو بگیر بگو تمرکز داره ریتالین ندن 

ولی دوتا دیگه رو بدن یکیش ریسپرون و یکیشم یک کپسول دیگه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

فقططط روانپزشک

جدی بگیر مشکلاشو

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
میبرمش روانپزشک ارجاعمون داد به مشاوره گفت اگه نشد بیار دارو بدم 

خب؟

الان اگه نشد ببر دارو بده دیگه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
عزیز چه اصراریه بره کلاس زبان واقعا؟ بچه منم نزدیک ۴ سالشه ،حتی نزاشتم تا الان یه دونه کارتون انگلیس ...

مشکل من کلاس زبانش نیس من حتی مهد کودکم گذاشتمش ولی نرفت لج کرد دوتا مهد عوض کردم