2777
2789
عنوان

به خدا درموندم چیکارش کنم این بچه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 37 پست
خدا از دهنت بشنوه خاهر امیدم بعد خدا به داروئه 

نگران نباش گلم استرس نداشته باش به مرور خوب میشه ، ببین حالا شما پپگیرید ،خواهرم میگفت یکی ازمراجعه کننده اش به قدری پسربچه ش شیطون وبی ادبه ،باهیچ چیز آروم نمیشند اصلا یه لحظه بندنمیشند الان یه مدته باهیشکی رفت وامدنمیکنند تلویزیون مامان بزرگش شکونده بود هرجامیرن خسارت میدند

نگران نباش گلم استرس نداشته باش به مرور خوب میشه ، ببین حالا شما پپگیرید ،خواهرم میگفت یکی ازمراجعه ...

این حالا از اون بچه های پر خطر نیس بزنه بشکونه این فقط جیغ و داد و نق و اینکه حوصلش سر میره و خیلیییی زیاد لج میکنه که آبرومونو میبره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرخاشگره لجبازه اصلا کوتاه نمیاد از موضعش حالا باز بگی یه بار دوبار لحبازی کنه نه این فقط میگه من هر ...

اینایی که میگی ارثیه. 

توی خانواده کسی هست یا بوده که چنین مشکلی داشته باشه؟ 

اینا اکثرشون ارثیه، درست میشه اما خیلی کار سختی دارههه. 

میگی لجبازه

با تمااااام وجودم دیدم وقتی عصبی بشی، یا بزنیش، لجباز و لجباز و لجباز تر میشه. 

بعدم فقط 4 سالشه جوون که نیست، میشه گفت طبیعیه. 

اول پیش روانشناس ببر. یکی دو ماه تحت نظر روانشناس باشه. ولی ببین اصلا توی این مدت نزنش

ببین دعوای خواهر برادری خیلی طبیعیه، ما ام داریم خیلیم داریم، اما دعوای اینمدلی بین مادر و دختر اصلا نمیییییشه. 

نه بزنش، نه دعواش کن، ببین هرررررکاری کرد خیلی خوب باهاش حرف بزن. بی اهمیتی کن به لجبازیاش. 

ببین یه چیزیو که مطمئنم اینه، وقتی داره لجبازی میکنه، مثلا بگیم، میگه من فلان اسباب بازی و میخوام(مثلا) بعد نمیخری، شروع میکنه نق نق کردن و غر زدن، نمیاد خونه، وایمیسته میگه تا نخری نمیام، جیغ میزنه، آبروتو میبره

اصلااااا اهمیت نده. 

دستش و بگیر بغلش کن بوسش کن آروم ببرش خونه. 

اگه ام نمیومد، اصلا نزنش یا هولش بدی بکشیش که بیاد. حتی آروم. خیلی مهربونانه ببرش خونه. 

بعد توی خونه، اگه بهونه گرفت، بحث کرد، جیغ زد، اصلا اصلا اهمیت ندین، هیچکس. 

طول میکشه ها شاید یکی دو ماه کامل باید عذاب بکشی و اهمیت ندی. 

ولی بالاخره درست میشه. 

وقتی واکنش نشون میدی اونم میبینه موفق شده، ادامه میده. 

این بدترین کاره. 

خب تا ابنجا طبیعی بود. 

بعدم اینکه با بقیه بدرفتاری میکنه، این یکم غیرطبیعیه. 

توی بچگیش ممکنه دچار بیماری روانی شده باشه. 

ببین کسی که پر از عشق باشه، از بچگیش همش باهاش با مهربونی رفتار شده باشه، خب خودشم مهربونه با بقیه. 

اما اینی که میگین رفتارش بده خب خودتون فکر میکنین چی باعثش شده؟ 

شما تو بچگی کم گذاشتین واسش؟ 

کم مهربونی کردین؟ 

رفتار بدی داشتین باهاش؟ 

دعوا با همسرتون داشتین؟ 

فیلم های خشن و ترسناک میدیدین؟ 

و حواستون باشه، بچه تاحالا مورد اذیت و آزار بد... قرار نگرفته؟ 

یا شوخیای نا مناسب، همون چلوندن توی بچگی، 

کسی تاحالا این رفتارارو باهاش نداشته؟ 

هرکدوم از اینا باعث پرخاشگریش میشه

اما مطمئن باش بدرفتاری و حتی یه ذره بی عصابی شما قضیه رو بدتر میکنه. 

خیلی رابطتونو باهاش خوب کنین مدام بغلش کنین مدام باهاش بازی کنین. بزارین هیجانش خالی بشه

شاید لازم باشه حتی قرص های عصاب بخورین، طبیعیه سر و کله زدن به بچه پرخاشگر اصلا چیز قابل تحملی نیست. اما برای بهتر شدنش مجبورین. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اینایی که میگی ارثیه.  توی خانواده کسی هست یا بوده که چنین مشکلی داشته باشه؟  اینا اکثرش ...

ممنون از کامنتتون والا تا ۲۰ ماهگی که شیر منو میخورد انگار با شیر خوردن عصبانیتش فروکش میکرد ولی انگار صورت مسئله رو پاک میکردم من میفهمیدم این بچه عصبیه مثلا از ۱۵ ماهگیش شبا جای غریبه میرفتیم میموندیم از خاب میپرید گریه های وحشتناک همون موقع هم پرخاشگری میکرد اصلا آروم نمیشد تا ۲۰ماهگی لز شیر گرفتمش خود واقعیشو نشون دادد نمیدونی چ بلایی سر من اورد از اون روز دیگه شیری نبود که اینو آروم کنه بهونه گریه های نصف شب جیغ فریاد تا ۱سال الان شبا میخابه ولی  خابش کمه در طول شبانه روز مثلا ۷ونیم صب پا میشه نا ۹ شب بیداره من تا ۲۰ ماهگیش از گل کمتر نگفتم بهش ولی بعد ۲۰ ماهگی خب میدیدم این جیع و گریه های بی وقفشو خب منم داغون میشدم منم جیغ میزدم ولی بازم کو تا ه نمیامد هنوزم همینع اکقد گریه میکنه تا به هق هق بیافته اخرم مجبورم میکنه بغلش کنم تا آروم شه کلا دنبال بهانس با بچه ها خوبه ولی میگه من ریسسم هرچی من بگم 

ممنون از کامنتتون والا تا ۲۰ ماهگی که شیر منو میخورد انگار با شیر خوردن عصبانیتش فروکش میکرد ولی انگ ...

بیچاره چی میکشی. ولی باید از همون مواقع شیرخواری میبردیش پیش روانشناس، اون موقع خیلی بهتر نتیجه میگرفتی. بعد ببین الانم دیر نیست ببرش حتما روانشناس ببر بعد حالا اگه بعد یک ماه خوب نشد ببر روانپزشک برای دارو. میدونمممم سخته ولی هرچقدر جیغ زد و گریه کرد اصلا اهمیت نده. 

یه مدت اهمیت نده، کلا سمتش نرو، برو اونور خودتو مشغول کن تا ساکت شه. حالا طول میکشه اوایل پنج ساعت کامل گریه میکنه روز بعدی چهار ساعت روز بعدی یه ساعت بالاخره یکی دو ماه کامل روش کار کنی درست میشه. بعد که آروم شد بزو پیشش خیلییی مهربونانه بغلش کن بوسش کن یکم قربون صدقش برو. 

یهو رفتارش تغییر میکنه، 

فکر کنم مامان منم با یه چنین ترفندی منو آروم میکرد. 

البته من آروم بودم آروم بودم بغد یهد جوش میوردم بدم جوش میوردم دیگع کسی نمیتونست منو جمع کنه، هرچقدر سرم دهد میزدن کتک میزدن دعوا میکردن اصلا جواب نمیگرفتن، ولی مامانم خیلی با حوصله و هوشمندانه ارومم میکرد دیگه بعد یه مدت کلا از سرم افتاد عصبانیت، الان عصبی بشم ممکنه حتی بزنم مثلا داداشمو ولی کم پیش میاد و کلا هیچوقت جیغ و داد راه نمیندازم. 

(البته اگه پیش روانشناس رفتی و اون چیز دیگه ای گفت، حتما به حرف اون گوش بده کلا حرفای مارو نادیده بگیر، مل بیشتر از روانشناس نمیدونیم.)

الان چیکار میکنه بچت؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بیچاره چی میکشی. ولی باید از همون مواقع شیرخواری میبردیش پیش روانشناس، اون موقع خیلی بهتر نتیجه میگر ...

ببین دختر من وقتی این حالت گریه و جیغ میرسه همش دنبال منه هی تو حالت جیغ و گریه حرف میزنه هرچی میخام تنهاش بزارم ولی هی دنبالم میدوئه میاد تا مثلا بغلش کنم اصلا اونجوری کوتاه نمیاد

ببین دختر من وقتی این حالت گریه و جیغ میرسه همش دنبال منه هی تو حالت جیغ و گریه حرف میزنه هرچی میخام ...

من از روانشناس بیشتر نمیدونم. 

خودم بچم یه جورایی😅

اما شما میگین میدوعه بغلتون وگرنه آروم نمیشه

خب خوبه با بغل شما آروم میشه

شاید بیشتر نیاز داره به محبت شما 

نمیگم کم محبت کردین، من که خبر ندارم از رابطتون باهم اما اهگ با بغلتون و حرفاتون آروم میشه شاید بیشتر نیاز داره.

یا شایدم خیلی بد عادت شده. همون بی محلی شاید بهتر جواب بده.

نمیدونم اصلا. فقط مواظبش باش