2777
2789
عنوان

به خدا درموندم چیکارش کنم این بچه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 37 پست

بچه 4 ساله رو چجوری تنبیه کردی مگه؟؟ :/

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

ولی فکر نکنم حالا هر لجبازی یا پرخاشگری نشونه بیش فعالی باشه مخصوصا تو این سن،پسر منم اصلا دوست نداره از من جدا بشه بره مهد،میچسبه به پام نمیره🤦🏻‍♀️،بنظر من بچه شما چیزیش نیست،مدلشه،بزرگتر بشه بهتر میشه

برو دکتر داروی اختلال بیش فعالی رو بگیر بگو تمرکز داره ریتالین ندن  ولی دوتا دیگه رو بدن یکیش ...

به نظرت با دارو کنترل میشه من تنها دلخوشیم به داروئه اگه دارو اینو خوب نکنه نمیدونم چ کار کنم درموندم

ولی فکر نکنم حالا هر لجبازی یا پرخاشگری نشونه بیش فعالی باشه مخصوصا تو این سن،پسر منم اصلا دوست ندار ...

خیلییی بد لجه بی نهایتتتت یعنی اصلا مجاب نمیشه هی توضیح حرف مثال داستان اصلاا خرف خودشه

یه سوال،باباش اینجوری نیست؟ حرف حرف خودش باشه

خب ببین اینجور حساب کنی من خودم بچه بودم بداخلاق بودم ولی فقط با خاهر برادر نه با دوست نه با غریبه نه با بزرگتر بلخره حساب میبردم اصلا جای عمومی پرخلشگر نبودم باباشم ادم مغروریه ولی لجباز نیس

خب ببین اینجور حساب کنی من خودم بچه بودم بداخلاق بودم ولی فقط با خاهر برادر نه با دوست نه با غریبه ن ...

باور کن همینه،خلق و خوی بچته که به خودتون کشیده،تو دختر بودی خب،بعد اینکه بزرگتر بودی که یادته،اینم بزرگتر بشه عاقل‌تر میشه حرف گوش میده،شک نکن

یعنی به حد جنون میرسونه هم منو هم اطرافیانو دعواش نکنم دوتا نزنم پشت دستش

آخه بچه 4 ساله کتککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

همینجوریش نباید دعوا و کتک زیاد باشه، حالا اگه بخواد تحت درمان باشه، مثلا دارو مصرف کنه، دیگه کلا باید خیلی بیشتر مراعات کنی و یکم بیشتر آزاد بزاریش. 

من پادکست روانشناسی که خیلی گوش میدم میشه گفت اکثرررر مادرا یه چنین مشکلی داشتن. 

راه حلش دعوا و کتک نیست. 

حس میکنم اگه بی محلی کنی شاید به خودش بیاد درست بشه. 

بعد من الان دقیق نفهمیدم مشکل بچع چیه؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
آخه بچه 4 ساله کتککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟  همینجوریش نباید دعوا و کتک زیاد باشه، حالا اگه بخواد تحت درما ...

پرخاشگره لجبازه اصلا کوتاه نمیاد از موضعش حالا باز بگی یه بار دوبار لحبازی کنه نه این فقط میگه من هرچی میگم مهمون میاد اگه باب میلش نباشه اذیتمون میکنه حرصمونو درمیاره اگه مهمون باب میلش باشه یه چند دیقه اول خوبه ولی اخرش خود واقعیشو نشون میده آبرومونو میبره با پرخلشگریش