2777
2789
عنوان

خانم خایی که ورزش میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 33 پست
کتبی یا شفاهی

نه تو خلوت باید اروم ازش بپرسی نترسونیش بره دیگه برنمیگرده

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
باشگاه میرم گلم

خب کارت راحت شده دیگه منم یکی دو ماه میرفتم بهم ورزشایی ک میداد فقط شکمم آب میشد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید ورزش های مخصوص شکم رو بری

ممنون عزیزم

دوچرخه ثابت چطور؟ اون باسنو اب نمیکنه؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

خب کارت راحت شده دیگه منم یکی دو ماه میرفتم بهم ورزشایی ک میداد فقط شکمم آب میشد

عزیژم اولش که میرم دوچرخه میزنم. دوچرخه شکم رو اب میکنه؟ یا بازم کله بدن؟؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

جایی زندگی میکنم که باشگاه نداره

تو خونه انحام بده سرچ کن مثلا به جای دنبل میتونی از بطری استفاده کنی

نه تو خلوت باید اروم ازش بپرسی نترسونیش بره دیگه برنمیگرده

اونکه جنه

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
عزیژم اولش که میرم دوچرخه میزنم. دوچرخه شکم رو اب میکنه؟ یا بازم کله بدن؟؟

بیشترین تأثیرش روی شکمه دراز نشست و حلقه هم خوبه یا حرکت کوهنوردی اگه خیلی شکم داری تو خونه ک راه میری سعی کن همونجور که کارات و انجام میدی شکمت و ببر داخل چند روز اول یکم درد میگیره اما بعدش عادت میکنی و به مرور شکمت کوچیک میشه اگه حساسیت نداری کامبوجا هم خیلی مؤثره تو کوچیک کردن شکم مامانم لاغره فقط شکم داره با خوردن کامبوجا کوچیک کرد شکمشو 

دوتا دنبل ی کیلو نیم دارم سنگین نیست؟

نمیدونم عزیزم فکر میکنم سنگینه با یه مربی مشورت کن

بیشترین تأثیرش روی شکمه دراز نشست و حلقه هم خوبه یا حرکت کوهنوردی اگه خیلی شکم داری تو خونه ک راه می ...

نه گلم خیلی کم شکم دارم ولی نمیخوام باسنم اب بشه، دوچرخه برام خوبه یا نزنم دیگه؟

نه گلم خیلی کم شکم دارم ولی نمیخوام باسنم اب بشه، دوچرخه برام خوبه یا نزنم دیگه؟

خوبه عزیزم واسه من ک موثر بود