2777
2789
عنوان

خواب شهید ابراهیم هادی

2380 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من خواب در مورد شهید ابراهیم هادی رو دیدم اونایی که دوست دارن بیان تا براشون بگم

میشه برام دعا کنید تا هر چه زودتر به کسی که دوسش دارم برسم

بگو خوشبحالتت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم که خوابو نباید تعریف کنی تا دوباره بیان به خوابت.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

خب شماکه همه ی تاپیکات درمورد این شهیده شاید چون زیادی بهش فکر میکنی خوابشو دیدی منم وقتی زیاد به یکی از اقوام فکر میکنم میاد تو خوابم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من اون موقع شهید ابراهیم هادی رو نمی‌شناختم حتی اسمشم نشنیده بودن یه بار همه دوستام جمع بودیم یکیشون شروع کرد تعریف شهید ابراهیم هادی کردن که خیلی شهید معروفی هست تا حالا حاجت خیلیا رو داده گفتن که بیایم نیت کنیم بعد براش چله زیارت عاشورا بگیرم همه دوستام قبول کردن ولی من گفتم حوصلم نمیشه و قبول نکردم

شب که خوابیدم خواب دیدم که تو گلزار شهدا هستم و دارم بین قبر ها راه میرم از بغل یه قبری گذشتم یکم رفتم جلو تر یه دفعه یه دست از تو قبر اومد بیرون و مچ دستمو گرفت و کشید تا پای قبر موقعی که نشستم سرمو آوردم بالا دیدم روی قبر نوشته شهید ابراهیم هادی یه دفعه یه صدا از تو قبر شنیدم که بهم گفت تو چرا به نیتم زیارت عاشورا نخوندی من دوست دارم به نیتم چله زیارت عاشورا بگیری همین که گفت یه دفعه از تو خواب پریدم

از اون موقع تا حالا هر مشکلی دارم به شهید ابراهیم هادی متوسل میشوم و واقعا هم معجزه میکنه خیلی جاها کمکم کرده الانم بزرگترین آرزوی زندگیمو ازش میخام که پیش خدا ضامنم بشه ایشالله این بارم کمکم میکنه

خب شماکه همه ی تاپیکات درمورد این شهیده شاید چون زیادی بهش فکر میکنی خوابشو دیدی منم وقتی زیاد به یک ...

عزیزم شهدا و افرادی که فوت شدن بدون اجازه خدا تو خواب کسی نمیتونن برن هر چقدرم بهشون فکر کنی بازم تا خدا اجازه نده تو خواب کسی نمیرن