2777
2789

سلام 

دوستان چند روز پیش پای چپم از رون ب پایین اونقدر درد داشت ک هزار بار مردم وزنده شدم انگار پام کنده بود سرد سرد وپر از درد 

رفتم بیمارستان سرم وامپول زد درد ش قطع شد ولی پنجه پام ی حالت بیحسی وکرختی داره وتو راه رفتن انگار تعادل ندارم تورا خدا هرکی هر راهنمایی میتونه بکنه  براتون حمد میخونم امروز دستم کمی می لرزه وصدام هم انگار می لرزه چکار کنم .؟؟؟

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

منم همینجوریم دکتر بهم قرص فست ران داد روزی یکی خوردم خوب خوب شدم، البته گاهی درد میگیره ها، این قرصه رو بخور بی حسی پات چندروز بعدش خوب میشه، قرصه یکم گرونه من خیلی وقته نخریدم ولی فکرکنم بیشتر از صد تومن باشه

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام متخصص معز و اعصاب رفتین؟ ام ار ای بده خیالت راحت شه

سلام  نه هنوز 

خوب میشم ؟؟؟ از نگرانی  دارم میمیرم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
منم همینجوریم دکتر بهم قرص فست ران داد روزی یکی خوردم خوب خوب شدم، البته گاهی درد میگیره ها، این قرص ...

اشتباه نوشتم، فکرنکنم بیشتر باشه، 

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
منم همینجوریم دکتر بهم قرص فست ران داد روزی یکی خوردم خوب خوب شدم، البته گاهی درد میگیره ها، این قرص ...

ینی خوب میشم ؟؟؟

الهی ب حق امام حسین ع هر چی از خدا میخایی بهت بده 

طوری نیست میخرم قرصشا 

شما حالتون چطور بود ب من کفتن دیسکه سیاتیکه  شوهرم راه دور سر کاره تا بیاد برم دکتر 

ینی خوب میشم ؟؟؟ الهی ب حق امام حسین ع هر چی از خدا میخایی بهت بده  طوری نیست میخرم قرص ...

من هم دیسک گردن دارم هم سیاتیک، هر دو هم طرف چپه بعضی وقتا پام میگیره و انگشتام بی حس میشه و انقد درد میگیره که کمرم میحاد بشنکه، همین قرصه میخورم سریع خوب میشم، این قرص غضروف سازه و هیچ ضرری نداره

دکتر گف علاوه بر این قرص استراحت داشته باش وسیله سنگین بیشتر از ۵٠٠گرم اصلا برندار

بله  چرا که نه فقط حتما حتما پیگیری کن دیسک درمان داره البته اگر به موقع به دادش برسی سردیجا ...

اتفاقا سردی وترشی زیاد میخورم  اون روز پام عییییین تیکه یخ بود هرکار می کردم کرم نمی شد 

اتفاقا سردی وترشی زیاد میخورم  اون روز پام عییییین تیکه یخ بود هرکار می کردم کرم نمی شد

از منی که کمرم رو عمل کردم و ۲ تا دیسک دیگه دارم و بی حسی برای همیشه رو پاهام مونده بشنو

خواهشا تا آخر عمر ورزش سبک مثل یوگا و پیلاتس رو انجام بده و سردیجات و غذاهای کارخونه ای نخور

حتما سریع دکتر عالی برید.علایم من همینا بود رفتم با نظر چند تا دکتر جراحی کردم دو هفته قبل.  می ...

یا خدا   کمک کن  الان هیشکی پیش بچه هام نیست 

از منی که کمرم رو عمل کردم و ۲ تا دیسک دیگه دارم و بی حسی برای همیشه رو پاهام مونده بشنو خواهشا تا ...

چشم ترشی را ترک می کنم  غذاهای کنسروی هم مدتهاست اصلا بهم نمیسازه نمیخورم 

دکتر گف علاوه بر این قرص استراحت داشته باش وسیله سنگین بیشتر از ۵٠٠گرم اصلا برندار

ب منم گفت استراحت و گرما