2777
2789
عنوان

اسهال شديد پسر هشت ونيم ماهم

214 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من همون مادري هستم كه گفتم بچم بستري بود بخاطر اگزما شديد و عفونت 

پسرم پريروز مرخص شد دكتر شير آلفامينو براش تجويز كرد پيدا نكردم 

يه دكتر ديه شير ببلاك كامفورت گفت بهش بده 

بچم از روزي كه مرخص شد اسهال بهش انتي بيوتيك خيلي تزريق كردن الان سه روز اسهاله خيلي شديد معذرت ميخوام زرد رنگ 

يجا تو نت خوندم گفته بودن شير ببلاك كامفورت باعث اسهال ميشه 

بچم هيچي نميخوره غير از شير و اب خيلي ضعيف شده اسهالشم بند نمياد اگه تجربه اي دارين لطفا كمكم كنيد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر آنتی بیوتیکه

با نظر دکتر بهش پروبیوتیک +زینک بده

مثلا ساشه بی بی لاکت زینک

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عزیزم زیر سنگم شده گیر بیار

اسهالش از الرژیه حتما و تا شیر درست نشه اسهال نمیره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
موز بهش بده نمیخور؟؟

بخاطر اگزما موز نميتونم بدم دكتر گفته فقط برنج ايراني و گوشت بلدرچين بايد بخوره تا يكماه اين دوتا غذا براش درست كردم اصلا لب نميزنه

بخاطر آنتی بیوتیکه با نظر دکتر بهش پروبیوتیک +زینک بده مثلا ساشه بی بی لاکت زینک

اينم بهش ميدم قاطي شيرش ميكنم از ديروز بهش ميدم ولي تاثيري نكرده

عزیزم زیر سنگم شده گیر بیار اسهالش از الرژیه حتما و تا شیر درست نشه اسهال نمیره

اره خيلي دنبالش گشتيم بايدين نام كنيم تو سايت متابوليك واي يه چيزايي ميخواد كه مربوط به دكترش و اونام در اختيارمون نميزارن

اگ سیب درختی بهش میدی دوستشون بگیر رنده کن بزار بیست دقیقه تو فضای باز بمونه سیاه رنگ ک شد بده بخوره ...

بله تو يه تاپيك خانمي گفته بودن خيلي سيب زنده شده سياه شده خوبه ولي ميترسم بهش بدم دكتر ممنوع كرده فقط برنج و گوشت بلدرچين 😔

عزیزم یه کم نباتو بذار تو یه ظرف رو حرارت کم تا آب شه همش بزن تا نسوزه وقتی آب شد یه کم آب جوش بریز روش تا رقیق شه. به این میگن نبات سوخته. یه کم بهش بده خوبش میکنه سریع. 

اگه تهران یا کرجی برو پیش دکتر تهرانی. متخصص اطفاله. حتما یه شیریا داروی مناسب به بچت میده تا خوب شه. خیلی دستش خوبه و الکی چیزی نمیگه. من دخترمو همیشه میبردم پیشش هر چی بود خوب میشد. تو درمانگاه تندیس تو شهریاره بزنی نت آدرس و شمارش میاد

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست  . هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود  . صحنه پیوسته به جاست  . خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاااااااااد.  
بخاطر اگزما موز نميتونم بدم دكتر گفته فقط برنج ايراني و گوشت بلدرچين بايد بخوره تا يكماه اين دوتا غذ ...

عزیزم ببلاک دادی فرزندت بهش ساخت؟

من گیگوز دادم یبوست شد دکتر گفت آلرژی داره اپتامیل پپتی دادم اسهال شد و بی قرارتر

سیملاک کامفورت دادم اسهال بلغمی شده به نظرت ببلاک کامفورت مثل سیملاک هست یافرق دارن

اللهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم ببلاک دادی فرزندت بهش ساخت؟ من گیگوز دادم یبوست شد دکتر گفت آلرژی داره اپتامیل پپتی دادم اسها ...

سلام عزيزم بله من يه مدت ببلاك كامفورت دادم بهش ساخت 

يه مدتي هم هست ببلاك كامفورت كم شده بود عوضش نان كامفورت دادم كه اونم خداروشكر بهش ساخت