2777
2789

بنظرتون چیکار کنم از سرش درآد این رفتارش ...؟؟ بچه های شماهم اینطور بودن عایا ؟؟؟؟

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
بچه تون خیلی خیلی خیلی طبیعیه و داره روند رشدشو ادامه میده.

واقن ؟ ینی چندوقت دیگه متوجه اشتباه کاراش میشه مثلن ؟.اطلاعی دارین شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط و فقط توجه نکردن ب کارش  وقتی ببنه توجه میکنی برخورد میکنی یا نگاه میکنی هربار انجام ...

ممنون از راهنماییت گل

تو این سن بچه ها باید این رفتار رو نشون بدن و خیلی طبیعیه عزیزم. اتفاقا ملاک خوبی هم محسوب میشه از نظر روانشناسی.البته نه همه ی سنین . فقط همین سن. ولی خودبخود از سرش می‌ره .نگران نباشین. تنها کاری که باید انجام بدین اینکه که اجسام سنگین و شکستنی دم دستش نباشه. مثلاً بالشش رو پرت کنه یا عروسک یا هر وسیله ای که آسیب به خودش و دیگران نزنه.

تو این سن بچه ها باید این رفتار رو نشون بدن و خیلی طبیعیه عزیزم. اتفاقا ملاک خوبی هم محسوب میشه از ن ...

بله ممنونم مهربون

واقن ؟ ینی چندوقت دیگه متوجه اشتباه کاراش میشه مثلن ؟.اطلاعی دارین شما 

بله عزیزم . توجه نکن بهش .بچه زیر سه سال تربیت پذیر نیست. داره محیط و می‌شناسه. هنوز معنی خوب و بد رو نمیدونه و شمام نمی‌تونید بهش بفهمونید. بعداز سه سال قابل فهم میشه براش

بله عزیزم . توجه نکن بهش .بچه زیر سه سال تربیت پذیر نیست. داره محیط و می‌شناسه. هنوز معنی خوب و بد ر ...

چقد خوب شما اطلاعات دارین. ماشاالله ...ممنون خیالموراحت کردین 

چقد خوب شما اطلاعات دارین. ماشاالله ...ممنون خیالموراحت کردین 

من سه تا بچه دارم عزیزم . چهار ساله. شش ساله . هشت ساله. همه ی اینا رو پرسیدم و مطالعه کردم که بهتون میگم. پرت کردن یک نوع ملاک سلامت کودک محسوب میشه و خودبخود از سرش می‌ره. فقط دعواش نکنید

من سه تا بچه دارم عزیزم . چهار ساله. شش ساله . هشت ساله. همه ی اینا رو پرسیدم و مطالعه کردم که بهتون ...

عزیزم چطور مدیریت میکنید من دیروز پسرمو که نزدیک ۵ سالشه کتک زدم متاسفانه ...دلم خیلی گرفته‌.... الکی لجبازی و داد و هوار میکنه ...

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

بچه من همین سن تی وی رو شکوند. دو تا ادکلن دو تا پنکک هام.میز تی وی. دکوری خونه داداشم و میزشون رو. چند تا گلدون خونه مامانم..

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
من سه تا بچه دارم عزیزم . چهار ساله. شش ساله . هشت ساله. همه ی اینا رو پرسیدم و مطالعه کردم که بهتون ...

خداحفظشون کنه واستون الهی