2777
2789
عنوان

خواهر شوهرهاي بد و بدجنس و سرد و بيروح

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 47 پست

بهتر،من اوایل ازدواج خیلی تو چشم بودم شب و روز خونمون پلاس بودن از نحوه اب خوردن تا مدل راه رفتنم گیر میدادن هی خدا خدا میکنم اسمشون رو گوشیم نیفته یا ریختشونو نبینم برو خوش باش که محل نمیزارن تو هم محل نزار

[QUOTE=263440620]پس چرا كارما در مورد خاتواده شوهر من صادق نيست.  خواهر شوهرم از بدجنسي لنگه نداره بيا ببين چه ...[/QUOTEیه جایی جواب کارش میبینه هر چند از نظر من چه فایده ما که بدی کسی رو نمیخوایم اصلا به زمین گرمم که بخورن مگه اون لحظه های ما برمیگرده یا درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چيزي نميگه چرا نميخواهي رفت و امد كني؟

ناراحت هست ولی باشه چون اون مگه هر کاری میکنه طبق میل من هست 

ببین خواهر شوهر اگه خوب باشه چرا باهاش رفت و امد نکنم اون اوایل دوسشون داشتم بعد هرچی میرفتم تو جمعشون متلک مینداختن یا بیشعور بازی در میاوردن منم قیدشونو زدم باورت میشه الان زنگ میزنن چرا با ما رفت و امد نمیکنی بیا و بریم باهم ولی دلم ازشون سیاه شده

تو اون هفته مادرشوهرم اومد دعوتم کرد گفت امروز مهمون داریم توام بیا همه میگن چرا عروستون نیست تو جمعتون منم نرفتم اصلا نه دلم میخواست برم نه پام میکشید

گناه من سادگی بود .
ناراحت هست ولی باشه چون اون مگه هر کاری میکنه طبق میل من هست  ببین خواهر شوهر اگه خوب باشه چرا ...

كاش خاتواده شوهر منم باهات حرف ميزدن و ميگفتن چرا رفت و امد نميكني. اصلا اگر صد سال هم زنگ نزنم هم يراشون مهم نيست. 

من همیشه میگم خدایا تو که از باطن من خبر داری و از اولم خودت دیدی که چقد دلم باشون صاف بود خودت هر جور صلاح میدونی باشون رفتار کن از نفرین به شدت متنفرم خیلی انرژی منفی میگیرم 

اخه بي محلي هم خيلي بد هست. بچه هاي من تا حالا عمشون رو نديدن. 

من بچمو از ۶ ۷ ماهگی میردن صبح تا شب چون مبدونستم وابستشم و حساس اونوقت هرکیو میبینه میگه نوم همش پیش خودمونه اصلا به مامان باباش کاری  نداره ه تعریف خواهرشورومو میکنه میگه حمومش کرد و نمیدونم ناخنشو گرفت رو پای اون میخابه و این درحالیه که من خودم قبلن اونجا بودم بچم عمشو میدید وحشت میکرد از بس صداش بلنده گریش میگرفت ببین خونواده شووهر کلا دردسرن هی نبینیشون خیلی بهتره مثل خودشون محلشون نزار 

كاش خاتواده شوهر منم باهات حرف ميزدن و ميگفتن چرا رفت و امد نميكني. اصلا اگر صد سال هم زنگ نزنم هم ي ...

چرا انقدر واست مهمه اونا بهت توجه کنن چرا میشه بگی؟ تو خونوادت تنها هستی 

گناه من سادگی بود .
من بچمو از ۶ ۷ ماهگی میردن صبح تا شب چون مبدونستم وابستشم و حساس اونوقت هرکیو میبینه میگه نوم همش پی ...

من خودم یه خواهر شوهرم خدا شاهد نه کاری به زنداداشام دارم ونه حق این رو دارم هر دختری به یه امیدی میره خونه شوهر هروقتم ازشون جایی دلخور بشم در حد یه خواهر از خواهرش نه کینه شتری و حسادت زودیم یادم میره و اگر با داداشم مشکل داشته باشن برادرم سرزنش میکنم و بهش خوبی های زنداداشم میگم و میگم قدرش بدون ....ادمای بی ذات فقط فکر خودشونن درک ندارن و یه روزی یکی مث خودشون سر راهشون قرار میگیره من همیشه یه دعا در حق خودم میکنم میگم خدایا به اندازه نفرتی که ازم دارن و دشمنی که باهام دارن همش  یه نردبون کن  بزار زیر پام...

من خودم یه خواهر شوهرم خدا شاهد نه کاری به زنداداشام دارم ونه حق این رو دارم هر دختری به یه امیدی می ...

شما درست تربیت شدی گلم کاش همه خواهر شوهرا مثل شما بودن ولی خو نیستن خواهر شوهر من کلا ذاتا یجوریه که دوست داره مدیریت کنه و هی از خودش تعریف کنه و ب بقیه گیر بده ولی کسی نبوده تا حالا حالیش کنه این کارش اشتباهه چیزی هم بهشون بگی قشرق راه میندازن و شوهرمو میندازن ب جونم شعورشون نمیرسه زندگی پسرشون بد باشه خودشون ضرر میکنن

منم اصلا دلم نمیخواد حتی اسمشنو بشنوم با شوهر و بچم زندگی میکنم تنها راحتریم

شوهرت خودش ميره پيش اونها؟

خانواده شوهر من همشون بيشعور هستند مثلا زنگ ميزنم بعد يكروز پيام ميزاره كه من تلفنم دستم نبود و هيچوقت هم زنگ نميزنه. بگو بيشعوز حواب تلفن رو بده شايد كار واجبي دارم. 

من بچمو از ۶ ۷ ماهگی میردن صبح تا شب چون مبدونستم وابستشم و حساس اونوقت هرکیو میبینه میگه نوم همش پی ...

ببين من به خواهر شوهرم زنگ ميزنم بعد يكروز پيام ميده تلفن ديروز دستم نبود. هيچوقت هم زنگ نميزنه. بعد به مامانم ميگه از هر ١٠ تا تلفن دخترت جواب يكيش رو ميده…. كلا بي ادب هستند. 

منم واقعا نميدونم چيكار بايد بكنم