كي مثل من از اين خواهر شوهرهاي بيروح داره؟ حتي با برادر زادشون هم نميخوان حرف بزنن و خيلي سرد هستند. در ضمن مال من بد جنس هم هستند. اگر بفهمن از چيزي ناراحت هستم بدتر ميكنن كه لجم رو در بيارن. هر چقدر از كارهاشون بگم كم گفتم. هر چقدر اوايل زنگ ميزدم يا كادو ميگرفتم يكبار هم بهم زنگ نزدن يا اقلا بگن دستت درد نكنه. جالب اين هست كه طلب كار هم هستند. به شوهرم گفتن ما ١٠ بار به سحر زنگ ميزنيم و اون يكبار فقط. در حالي كه اينطور نيست. اولا من زنگ ميزدم بعد يك هفته زنگ ميزد و اونم به شماره شوهرم. در كل انقدر ازشون بدي ديدم كه ميتونم يك كتاب بنويسم. البته قسمت من اين هست كه همه خانواده شوهرم بد هستند . من رو خيلي بي محلي ميكنن و اصلا انگار وجود ندارم
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
ببین وقتی کسی بی لیاقته نمیتونی خودتو بکشی ک اوک لیاقت پیدا کنه😂😂بچسب به زندگی قشنگ خودت حتی فکر کثیفشونم از ذهنت دور کن
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
سعي ميكنم ولي هر بار كارهاشون رو ميبينم حرص ميخورم. اونها هم نقطه ضعف من رو ميدونن و حرصشون ميگيره. مادرم هم باهاشون حرف زده كه چرا رابطه ها انقدر كم هست و اونها بدتر كردند
سعي ميكنم ولي هر بار كارهاشون رو ميبينم حرص ميخورم. اونها هم نقطه ضعف من رو ميدونن و حرصشون ميگيره. ...
باور کن اینجوری که حرص میخوری اونا بیشتر خوشحال میشن بیشتر اذیتت میکنن پس همون بهتر که اصن کاراشون و خودشون برات مهم نباشن سخته ولی تو میتونی عزیزم 🖤😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
ببین وقتی کسی بی لیاقته نمیتونی خودتو بکشی ک اوک لیاقت پیدا کنه😂😂بچسب به زندگی قشنگ خودت حتی فکر ک ...
همش اوائل فكر ميكردم لابد ايراد از من هست. سعي ميكردم بهشون نزديك بشم. باهاشون حرف زدم و بدتر شد از اون ببعد. وقتي ميفهمن از چيزي ناراحت هستي يدتر ميكنن
همش اوائل فكر ميكردم لابد ايراد از من هست. سعي ميكردم بهشون نزديك بشم. باهاشون حرف زدم و بدتر شد از ...
اتفاقا تو خودتو بیشتر سرگرم زندگی و شور و شوق کارای خودت بکن بزار بفهمن اصلا براشون مهم نیسی