2777
2789
انشالله که نتیجه میگیرین..من پیش دکتر پریسا موسی پور چند جلسه رفتم قبلا اما ادامه ندادم..چون از شهرس ...

خیلی ممنون عزیزم ،اسمشو شنیدم ولی نمی‌دونم چجور دکتریه ،دکتر شهلا دانایی هم خوبه ولی من تعریف عبدالهی فرد رو خیلی شنیده بودم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید برای ای وی اف شوهرم هم باید بیاد

فقط روز تخمک کشی که باید نمونه بده بله حتما باید باشن و چند تا فرم پر کنن و امضا بدن ، ولی روزای دیگه نیازی نیست میتونی با یکی دیگه هم بری 

بله گلم آدمای سالم هم میتونن فقط به خاطر تعیین جنسیت ای وی اف کنن اتفاقا خیلیا میان تو مطب باهاشون ه ...

باید اول بری مطب دکتر دارو اینا بده برا پانکچر بری مرکز یا از اول باید بری مرکز؟

و شهرای دیگه هم میشه اینکارو کرد یا کلان شهر ها و تهران ؟

باید اول بری مطب دکتر دارو اینا بده برا پانکچر بری مرکز یا از اول باید بری مرکز؟ و شهرای دیگه هم می ...

اول یه دکتر خوب که تو ای وی اف و نازایی عالی باشه پیدا کن برو مطب ، دکتر اول آزمایشات مربوطه رو مینویسه بعد از روز سوم پریودیت آمپول ها شروع میشه ، دکترت هر بیمارستان یا مرکزی قرارداد داشته باشه خودش برای تخمک کشی میفرسته همون مرکز 

اول یه دکتر خوب که تو ای وی اف و نازایی عالی باشه پیدا کن برو مطب ، دکتر اول آزمایشات مربوطه رو مینو ...

اگه بخوام برم شهری که ۴ ساعت دوره ،برا رفت و امد اذیت نمیشم ؟ ماهی چند بار باید رفت؟ زود راه میوفته کار ادم یا یک روز درگیری داره شما نتیجه گرفتی؟

اگه بخوام برم شهری که ۴ ساعت دوره ،برا رفت و امد اذیت نمیشم ؟ ماهی چند بار باید رفت؟ زود راه میوفته ...

۴ ساعت دوره یکم اذیت میشی اگه خودتون ماشین دارین میتونین برین بیاین ولی خیلی خسته کننده میشه 

از روز سوم پریود تا تخمک کشی که کلا دو هفته اس حداقل باید۴یا ۵بار بری مطب ،بعد تخمک کشی هم اگه همون ماه انتقال بده سه روز بعد تخمک کشی دوباره باید بری کلا رفت و امدش زیاده 

هر بار که مطب میری بستگی به تعداد بیمارا دو ساعتی وقت میبره خود ویزیت که ده دقیقه طول میکشه با یه سونوی واژینال ، ولی تخمک کشی باید صبح ساعت ۷ بیمارستان باشی ظهر ساعت ۲ هم مرخصی ، انتقال هم مثل تخمک کشی وقت میبره 

اگه بخوام برم شهری که ۴ ساعت دوره ،برا رفت و امد اذیت نمیشم ؟ ماهی چند بار باید رفت؟ زود راه میوفته ...

من بار اول منفی شد فعلا مونده برای بعد عید دکترم گفته بعد دوتا پریودی بیا

من رفتم تو پروسه ای وی اف تعیین جنسیت ۱۵ تا تخمک داشتم که فقط۷ تا جنین فریز کردن خیلی ناامید شدم بنظ ...

به سلامتی گلم، انشالا که هست بستگی به کیفیت اسپرم شوهرت داره مشکلتون چی بود رفتین ای وی اف؟