2777
2789
نه عزیزم بالای چهل سال فکر کنم ۴تا جنین میزارن زیر ۴۰سه تا و زیر ۳۵سال دوتا البته اگه دوقلو بخوای بش ...

خیلییییییییییی ممنون گلم سوالات ذهنمو جواب دادی خدا خیرت بده و به آرزوهای قلبیت برسی. هرجی دعای خیره برات آرزو دارم ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تبریز هستم بیمارستان خصوصی شمس میرم اگه دوقلو بشه میتونی یکیشو حذفش کنی

مگه برنامه گوشیه که به این راحتی میگی حذف کنه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
خیلییییییییییی ممنون گلم سوالات ذهنمو جواب دادی خدا خیرت بده و به آرزوهای قلبیت برسی. هرجی دعای خیره ...

قربونتون برم خیلی ممنون عزیزم چه دعای قشنگی 🥺❤️ انشالا شما هم به هر چی میخوای برسی بازم سوالی بود هر وقت خواستی بپرس 🌹

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
مگه برنامه گوشیه که به این راحتی میگی حذف کنه

خب دیگه اگه طرف نخواد و یا چند قلویی برای مادر یا جنین ها خطر داشته باشه برای حفظ جون مادر و یکی از جنین ها اون یکی جنین رو سقطش میکنن 

عزیزم بنظرت کلینیک میلادخوبه واینکه هزینه هش چقدره اگه میدونی لطفا بگو 

فکر کنم تهران باشه درسته ؟ من تبریز هستم گلم ولی تو تهران بهترین مرکز مام هستن بهترین کلینیک خاورمیانه 

عزیزم بنظرت کلینیک میلادخوبه واینکه هزینه هش چقدره اگه میدونی لطفا بگو 

هزینه اش هم تو هر مرکزی فرق میکنه من تو خود تبریز از چند نفر پرسیدم هزینه ها کمی با هم فرق داشت تو مرکزی که من میرم کل مراحل ای وی اف نزدیک ۲۲تومن و تعیین جنسیت هم ده تومنه جمعا میشه ۳۲ تومن 

فکر کنم تهران باشه درسته ؟ من تبریز هستم گلم ولی تو تهران بهترین مرکز مام هستن بهترین کلینیک خاورمیا ...

نه کلینیک میلاد تبریز میگم تو باغ شمال اگه میدونین بگین وحتما هزینه اش رو هم لطف کنین بگین

نه کلینیک میلاد تبریز میگم تو باغ شمال اگه میدونین بگین وحتما هزینه اش رو هم لطف کنین بگین

نه گلم من از اول پیش دکتر عبدالهی فرد میرم خیلی دکتر خوبیه اون مرکز نرفتم تاحالا و اطلاعاتی در موردش ندارم ،هزینه رو هم گفتم بالاتر 

هزینه اش هم تو هر مرکزی فرق میکنه من تو خود تبریز از چند نفر پرسیدم هزینه ها کمی با هم فرق داشت تو م ...

شما گفتید دکتر تشخیص داد ک آی پی آف کنید..درسته؟ حالا اگه یکی حالت عادی داره ولی جنسیت خاصی دوست داره، می‌تونه از دکتر درخواست کنه برای تعیین جنسیت ای وی آف کنه؟

شما گفتید دکتر تشخیص داد ک آی پی آف کنید..درسته؟ حالا اگه یکی حالت عادی داره ولی جنسیت خاصی دوست دار ...

بله گلم آدمای سالم هم میتونن فقط به خاطر تعیین جنسیت ای وی اف کنن اتفاقا خیلیا میان تو مطب باهاشون هم صحبت شدم 

دکتر صدیقه عبدالهی فرد 

انشالله که نتیجه میگیرین..من پیش دکتر پریسا موسی پور چند جلسه رفتم قبلا اما ادامه ندادم..چون از شهرستان میرفتم بخاطر دوری راه..به نظرتون دکتر موسی پور دکتر خوبیه اطلاعاتی در موردش دارین یا نه؟..