2777
2789
عزیزم اول اینکه دکتر تشخیص میده که چاره ای جز ای وی اف نداری حالا با عکس رنگی رحم سونو و آزمایش اسپر ...

ممنون گلم برا تعیین جنسیت میخوام دوتا دختر دارم. کلامشکلی نباشه توی یه ماه قابل انجام؟ چجوری تو پریود سونو واژینال آخه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم برا تعیین جنسیت میخوام دوتا دختر دارم. کلامشکلی نباشه توی یه ماه قابل انجام؟ چجوری تو پریو ...

بله عزیزم اگه تخمکت زیاد دربیاد چون بعضی ها دوتا یا سه تا درمیاد بیا بعضی ها کلا پوچ ، بستگی به دکترت داره چجور آمپولی برات بنویسه و روشش چی باشه 

اره پریودی سونو واژینال میکنه چاره ای نیست اخه باید وضعیت تخمدان بررسی بشه تو همون روز، قبلش تو مطب میری دستشویی و پد تمیز میزاری 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
آمپول هاتو کجا میزنی؟ خودت؟ 

هم میتونی خودت بزنی هم درمانگاه و تزریقات ،من خودم میزنم از شکم دور ناف ولی عضلانی ها باید تزریقات بزنه 

هم میتونی خودت بزنی هم درمانگاه و تزریقات ،من خودم میزنم از شکم دور ناف ولی عضلانی ها باید تزریقات ب ...

نمیدونم چرا انقد نگرانم و میترسم. بدبختی اینه باید برم یه شهر دیگ که چهارساعت فاصله داره باهام و شهرخودمون نداره. بنظرت مرکزی که انجام میده هم مهمه؟ شهر هرجی پیشرفته تر باشه بهتره دیگ نه؟ یامهم نیس و همشون یه روش دارن. خوشم میاد تصمیم تو گرفتی و براش میجنگی. من نمیتونم شروع کنم. دخترکوچیکم دوسال و نیمه اس و کوچیکه آخه ای وی اف استراحت مطلق نباید باش آدم مگه؟ واس همین نگرانم نتونم به دخترم برسم. پسرتون چندوقتشه؟ 

نمیدونم چرا انقد نگرانم و میترسم. بدبختی اینه باید برم یه شهر دیگ که چهارساعت فاصله داره باهام و شهر ...

عزیزم منم فوق العاده ترسو و حساسم حتی از آمپول میترسیدم ولی دیگه تصمیم گرفتم هر جور شده با ترسم مقابله کنم الان خودم یه پا تزریقات شدم 😅 بله خب مرکزی که میری و دکترت باید خیلی حرفه ای و خوب باشه چهار ساعت هم باشه اره اگه میخوای به هدفت برسی چیزی نیست توی طول هفته هی باید بری و بیای ولی روز انتقال میتونی توی شهری که انتقال دادی یه اتاق بگیری و شب رو بمونی بچه هاتو هم بسپر به مادر شوهری مامانی ،استراحت هم من مادر شوهرم خبر نداره خونه مامانمم نمیتونم برم بچه ام مدرسه میره قراره شوهرم چند روز خونه باشه بعد ۵روز خودم میتونم آشپزی کنم و ظرف بشورم فقط ۵روز باید استراحت کنی بعدش فقط کار سنگین نمیکنی

عزیزم منم فوق العاده ترسو و حساسم حتی از آمپول میترسیدم ولی دیگه تصمیم گرفتم هر جور شده با تریم مقاب ...

الان پسرت چندوقتشه؟ دختر من کوچیکه میترسم اذیت کنه بپره روشکمم ویا لگد بزنه و اتفاق بد بیفته. الان اگ دور از جون ماه اول سقط بشه و نگیره و دوباره بریم هزینه مجدد داره؟ من نمیخام کسی بفهمه برا تعیین جنسیت میرم.شوهرم اصرار نداره اصلا خودم دوس دارم

نمیدونم چرا انقد نگرانم و میترسم. بدبختی اینه باید برم یه شهر دیگ که چهارساعت فاصله داره باهام و شهر ...

باز شما شوهرت سالمه شوهر من اسپرمش دو درصده این ماه از ۱۳تا جنین ۱۰تاشو تعیین جنسیت کردیم ده میلیون فقط واسه تعیین جنسیت گرفت همشون دختر بودن انتقال ندادم ماه دیگه دوباره باید ۸تومن بدیم واسه ۴تا جنین که ببینن پسر هست توشون یا نه 

الان پسرت چندوقتشه؟ دختر من کوچیکه میترسم اذیت کنه بپره روشکمم ویا لگد بزنه و اتفاق بد بیفته. الان ا ...

عزیزم پسر من بزرگه ۱۴سالشه باید حواست باشه دیگه مراقب باشی ،اره عزیزم هزینه هاش خیلی زیاده اگه نگیره یا تخمک درنیاد باید ماه بعد دوباره بری و همون هزینه ها همون آمپول ها و عذاب هارو بکشی منم شوهرم عاشق دختره هی عکس دختر بچه نشونم میده ولی خب من به خاطر دل پسرم میخوام پسر باشه جنین دختر دارم ایشالا بعدا یکیشو انتقال میدم 

عزیزم پسر من بزرگه ۱۴سالشه باید حواست باشه دیگه مراقب باشی ،اره عزیزم هزینه هاش خیلی زیاده اگه نگیره ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. امید بخدا به آرزوت میرسی گلم. دعاکن منم از این دل مشغولی دربیام

اگ ضعیفه چطور بچه اولت پسر شد؟ 

بعدا اینجوری شد واریکوسل داشت عمل کردیم خوب نشد به خاطر راننده بودنشه دکتر گفت الانم هر سری آزمایش اسپرم میده ۹۸ درصد مرده اس دو درصد سالمه

ممنون عزیزم از راهنماییت. امید بخدا به آرزوت میرسی گلم. دعاکن منم از این دل مشغولی دربیام

خواهش میکنم عزیزم انشالا شما هم یه پسر توپول و خوشگل بیاری ❤️

ممنون گلم راستی فقط یدونه انتقال میدن؟ یاچندتا؟ آخه شنیدم ممکنه سقط بشن چندتا. 

نه عزیزم بالای چهل سال فکر کنم ۴تا جنین میزارن زیر ۴۰سه تا و زیر ۳۵سال دوتا البته اگه دوقلو بخوای بشه میتونی بگی تعدا جنین بیشتری بزارن که حداقل دوتاش بگیره ،نه خب احتمال سقط تو بارداری طبیعی هم هست