2777
2789
چندتا بچه دارین؟ منم میخام برم تعیین جنسیت از عوارض و داروهاش میترسم

من یه دختر دارم ولی کلا دوتا بچه میخام

من خیلی تحقیق کردم ضرر که بی ضرر نیس

ولی هیچ عملی بی ضرر نیس کساییو میشناسم چند تا چندتا عمل زیبایی میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا نمیخام دوقلو  الان شما کدوم مرکز میری؟

من تبریز هستم بیمارستان خصوصی شمس میرم اگه دوقلو بشه میتونی یکیشو حذفش کنی

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم شما چه مرحله ای هستی؟

من دوبار پانکچر شدم دفعه اول سه تخمک و یک جنین و دفعه دوم ۲۱ تخمکو ۱۳ جنین

از ۱۴تا جنین ۱۰تاشو تعیین جنسیت کردم ۴تا ناسالم بودن بقیه هم دختره چون شوهرم فوق العاده ضعیفه بیشتر جنین هام دختر میشن واسه همین انتقال ندادم فریز کردن برام ، قراره اون ۴تای مونده رو هم تعیین جنسیت کنم انشالا که پسر هم باشه انتقال میدم 

انشاله اونا پسر باشه ولی کلا پروسه ی سختیه اما منم تصمیممو گرفتم

انشالا اگه نباشه باید دوباره تحریک و تخمک کشی بشم به خدا دیگه کم اوردم😓 شوهرمم التماس که بزار دختر باشه انقدر آمپول نزن وای من دوست ندارم 

کل مراحل بعلاوه تعیین جنسیت 

مال منم ۲۲ ای وی اف ۱۰هم تعیین جنسیت ۱۰تا جنین جمعا ۳۲ که اینبار ۸تومنم اضافه میشه واسه تعیین جنسیت ۴تا جنین میشه ۴۰ تومن

منم خیلی دوس دارم شوهرم براش مهم نیس شما چنتا دختر داری؟

من دختر ندارم عزیزم ولی دوست دارم بچه ام پسر باشه انشالا دو سال دیگه هم دختر انتقال میدم 

من دوبار پانکچر شدم دفعه اول سه تخمک و یک جنین و دفعه دوم ۲۱ تخمکو ۱۳ جنین از ۱۴تا جنین ۱۰تاشو تعیی ...

میشه بپرسم از اول چجوری شروع میشه با چه آزمایشاتی و چقد تا انتقال طول میکشه؟ بجه دیگه ای هم دارین؟هدفتون تعیین جنسیت؟ 

میشه بپرسم از اول چجوری شروع میشه با چه آزمایشاتی و چقد تا انتقال طول میکشه؟ بجه دیگه ای هم دارین؟هد ...

عزیزم اول اینکه دکتر تشخیص میده که چاره ای جز ای وی اف نداری حالا با عکس رنگی رحم سونو و آزمایش اسپرم برای همسر و بعد مراحل ای وی اف اینجوریه 

روز دوم یا سوم پریودی میری مطب و سونوی واژینال میشی و آمپول ها شروع میشه روزی سه یا چهار تا آمپول زیر جلدی و عضلانی،چند روز بعد بازم میری سونو میشی که ببینه تخمدان ها داره جواب می ه یا نه دو بار میری بار سوم وقت میده واسه پانکچر یا تخمک کشی و همون روز برات آمپول آزاد سازی تخمک میده که باید دقیقا ۳۶ساعت قبل عمل تزریق بشه روز ۱۳یا۱۴میری عمل ،باید ناشتا بری و با بیهوشی انجام میشه و اصلا درد نداره ظهر هم مرخصی 

بعد روز تخمک کشی باید شوهرت هم نمونه بده همونجا و همون روز بلافاصله با تخمک شما لقاحش میدن و بعد سه روز میگن چند تا جنین داری اگه تعیین جنسیت بخوای باید از اول به دکترت بگی بعد تشکیل جنین تعیین جنسیت میکنن و اگه رحمت آماده بود بعد سه روز انتقال میدن و اگه آماده نبودی جنین رو فریز میکنن و ماه بعد انتقال میدن 

انتقال بدون بیهوشی و بدون درده مثل معاینه معمولی ،سه ساعت باید بی حرکت بمونی بعد مرخص میشی ۴ یا ۵ روز استراحت مطلق و بعد استراحت نسبی بعد ۱۴روز از انتقال آزمایش خون 

میشه بپرسم از اول چجوری شروع میشه با چه آزمایشاتی و چقد تا انتقال طول میکشه؟ بجه دیگه ای هم دارین؟هد ...

از روز سوم پریود تا ۱۴که تخمک کشی و سه روز تشکیل جنین و انتقال تقریبا ۲۰ روز البته اگه مشکلی پیش نیاد 

بله من خودم یه پسر دارم و تعیین جنسیت میکنم چون پسرم سالهاست ازم داداش می‌خواد فقط به خاطر اون ❤️