2777
2789

یه دختر در آستانه ۲۸ سالگی، تحصیلات لیسانس، تیپ و قیافه متوسط و نسبتا خوب، کارمند یه سازمان دولتی با حقوق خوب، خانواده متوسط و کم جمعیت، ساکن شهری غیر از تهران

چنین دختری چه شانس هایی برای ازدواج داره و باید منتظر چطور آدمی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار یه مقدار شانسیه بشدت به اخلاق بستگی داره موقعیت خوبی که هیچ وقت ازدواج نکردن زیاد دیدم!!  ولی واقعا تعداد فرزند خانواده مهمه؟؟؟؟

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

خب خودت چه شرایطی میخوای ؟ همون رو .

ممکنه همکار بخوای 

ممکنه غیر همکار بخوای و‌‌‌‌....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منتظر نباش..اگر ازدواجی هستی جاهایی قرار بگیر که کیسای مورد علاقه تو داره منفعل نباش 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم تو خودت شانسی دنبال شانس میگردی؟ چرا میخوای ازدواج کنی برو از زندگی مجردیت لذت دنیا رو ببر این متن من اسکرین بگیر یادگاری نگه دار وقتی ازدواج کردی و بچه دار شدی ده سال از ازدواجت گذشت نگاه کن و منو دعا کن بگو ای کاش ب حرفت گوش می‌کردم

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏