2777
2789
عنوان

شما از بقيه انتقاد ميكنيد؟

126 بازدید | 14 پست

من اصلا و ابدا از هيچكس انتقاد نميكنم،كلا اعتقادم اينه همه تو خونشون آينه دارن ،مگر اينكه كسي بياد ازم سوال كنه درمورد خودش كه نظرم رو بگم اونم سعي ميكنم يجوري نظرم رو بگم كه طرف مقابل ناراحت نشه

ولي يه عده تا آدم رو ميبينن شروع ميكنن از فرق سرت تا نوك انگشتاي پات انتقاد كردن و ايراد گرفتن،تازه بلدم نيستن چجوري نقد كنن با يه زبون تند و تيز نظرشون رو ميگن، درواقع تخريب ميكنن تا انتقاد نميدونم چي فكر ميكنن پيش خودشون

تو همين ني ني سايتم زياد داريم از اين دسته آدما😁

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا انتقاد نمیکنم راجب ظاهر به من چه آخه

راجب رفتار هم اگه رفتارش اذیتم کنه ازش فاصله میگیرم اگه مجبور باشم تحملش کنم هم یه جا صبرم تموم میشه پاچشو میگیرم

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 
دقیقا منم مگه روسری چیزی خراب باشه حواسش نباشه بگم درست کن بقیه چیزارو مثبت نظر میدم

منم به هيچ عنوان به كسي نميگم چاق شدي لاغر شدي لباست قشنگ نيست و …

نه اینجور نیستم ولی وقتی یه تغییر مثبت میکنه بش میگم که اینجور قشنگ تر

منم اگر مثبت باشه ميگم مثلا لباست قشنگه موهات خوشرنگه و اينطور حرفا

نه اصلا انتقاد نمیکنم راجب ظاهر به من چه آخه راجب رفتار هم اگه رفتارش اذیتم کنه ازش فاصله میگیرم اگ ...

منم قبلا صبرم لبريز ميشد به خاك و خون ميكشيدم😁بچه بودم ديگه