2777
2789

سلام خانمای گل عصرتون بخیر 

بنظرتون اگر از ابتدا به شوهر راحت گرفته بشه توقع خاصی ازش نداشته باشی از ابتدای آشنایی تا عروسی رو ساده بگیری برای هیچی سخت نگیری نه طلا نه مراسم نه هدایای آنچنانی . پررو میشه؟!

مثال همون زنی که خرج نداره ارج نداره؟ 

شما چطور رفتار کردید؟ 

سیاست هاتون برای گرفتن پول و کادو و هزینه های دوران نامزدی و ازدواج و بعدش به چه شکل بوده ؟ 

راستش من حوزه کاریم حقوق هست و خیلی هارو میبینم که دچار این مشکل شدن میگن سخت نگرفتیم قدر دونسته نشد من خودمم سختگیری و توقع خاصی نداشتم اما خب ابتدای راه هستم یکسال ازدواج کردم ممنون میشم از تجربه هاتون بگید بخصوص خانم هایی که بالای ۵ سال سابقه زندگی مشترک دارید 

اصلا قناعت و مراعات با همسری که وضعیت مالی مناسبی داره درسته؟

شما ماهیانه چه هزینه هایی دارید منظورم هزینه هایی برای خودتون مثل آرایشگاه و پوشاک و ....؟ 

دوران نامزدی چطور تقاضای پول میکردید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا خرف درستیه من خودم تجربه ش کردم هر چند همسرم هر ماه مبلغ خوبی بهم میده ولی این موضوع رو اوایل ...

بابت این مبلغ با همسرتون توافق کردید یعنی ازش خواشتید یا خودشون بدون مطرح کردن بهتون میده؟ 

من عروسی نگرفتم مطلقا.طلا نگفتم.

تازه رفته بود سر کار پولی نداشتیم.

تک دختر بودم و شاغل.

خونه رو پدرم بهمون هدیه کرد.جهیزیه هم کامل همه چیز خودم آوردم.

همسرم فقط تلویزیون خرید.

هشت ساله ازدواج کردم.

مطلقا پشیمون نیستم

سالهای بعد خونه خرید زد به نامم.

ماشین رو تغییر داد زد به نامم. هرچی پول داشته باشه طلا می‌خریم.

کلا مدیریت خونه دست کنه.

حقوق منم توی خونه خرج نمیشه.

همه رو گفتم، این رو هم بگم ، طرفت باید متوجه باشه و آدم بشه.وگرنه میشه از خودگذشتگی بیهوده 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ب هیچ وجههههه کم توقع نباش.من شدم نتیجش این شد ک خواسته های خودشو ب خواسته های من ترجیه میده حتی گوشی دست من مال چندسال پیشع قدیمیه مال اون ایفون ۱۳ خودتو کوچیک نکن ک دیگ بی اهمیت میشی من خودم ب همه میگم خوبه کناربیاین و ازین حرفا ولی خودم اسیب دیدم 

نخیر درست نیست نیست نیست ، فکر میکنی میگه عجب زن خوبی هستی؟جمع میکنه به جایی که رسید دیگه پیف پیف می ...

دوران نامزدی بنظرتون چطور باید به طرف مقابل گفته شه که ساپورت مالی کنه الان دختر خالم نامزده اونم مثل منه در عملکرد

ب هیچ وجههههه کم توقع نباش.من شدم نتیجش این شد ک خواسته های خودشو ب خواسته های من ترجیه میده حتی گوش ...

خب بنظر شما چطور باید این خواسته ها مطرح بشه؟ من مثلا خودم چون کلا از لحاظ مالی توی خونه پدرمم مستقل بودم پول خواستن از مرد برام سخته همسرم تامین میکنه ولی اینکه خودم مطرح کنم سخته برام 

خب بنظر شما چطور باید این خواسته ها مطرح بشه؟ من مثلا خودم چون کلا از لحاظ مالی توی خونه پدرمم مستقل ...

پول زن مال خودشه براخودت پس انداز کن هزینه زن ب عهده مرد هست هرچیزی نیاز داشتی بگو لیست خرید خوراکی برای خونرو اس ام اس کن یا برا خرید کارتشو بگیر

من عروسی نگرفتم مطلقا.طلا نگفتم. تازه رفته بود سر کار پولی نداشتیم. تک دختر بودم و شاغل. خونه رو ...

همسر من واقعا تامین میکنه خداروشکر وضعش خوبه من از ابتدا تمام حقوق لازم رو ضمن عقد از ایشون خواستم اما خب وقتی پرونده هایی میبینم واقعا نگران میشم که مبادا واقعا همسر این پای لیاقت طرف بذاره نه مراعات 

بابت این مبلغ با همسرتون توافق کردید یعنی ازش خواشتید یا خودشون بدون مطرح کردن بهتون میده؟ 

نه عزیزم توافقی نبود. خودش اوایل تو یک ماه سیصد تومن سیصد تومن میزد به کارتم و بدون اینکه من متوجه بشم پیامای بانکیمو نگاه می کرد وقتی تموم می شد دوباره شارژ می کرد. چند ساله که یکجا میریزه. 

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋
پول زن مال خودشه براخودت پس انداز کن هزینه زن ب عهده مرد هست هرچیزی نیاز داشتی بگو لیست خرید خوراکی ...

نه هزینه های زندگی منظورم نیست مثلا خرید لباس آرایشگاه و سایر هزینه ها وگرنه باقی خرید هارو باهم میریم 

همسر من واقعا تامین میکنه خداروشکر وضعش خوبه من از ابتدا تمام حقوق لازم رو ضمن عقد از ایشون خواستم ا ...

منم حقوق خوندم ،شما کارمند داگستری؟

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نه هزینه های زندگی منظورم نیست مثلا خرید لباس آرایشگاه و سایر هزینه ها وگرنه باقی خرید هارو باهم میر ...

خب گفتم ک کارتشو بگیر برو خرید بازم باید نگا ب طرفت کنی همه یجور نیستن مال من ولی همین امروز رفت خواسته خودشو براورده کرد مال من دوماهه انگارن انگار😂

نه عزیزم توافقی نبود. خودش اوایل تو یک ماه سیصد تومن سیصد تومن میزد به کارتم و بدون اینکه من متوجه ب ...

دوران نامزدی هم درخواست پول میکردید؟ یا موقع ازدواج سختگیری خاصی داشتید؟