2777
2789
عنوان

شما برامهمون چه غذاهایی میپزین

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 113 پست
قربونت برم من مهربون خدا عزیزاتو سالم نگه داره برات

سلامت باشی گلم.ممنون😘

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

عکس از غذاهای مهمونیتون هم بزارین افرین

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغو فسنجون یا مرغ با قرمه قیمه ایندفعه میخوام کباب بگیرم با میرزا قاسمی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بستگی‌داره به‌مهمونام

ذائقشون

ولی معمولا زرشک پلو با مرغ مجلسی

قورمه سبزی

سوپ جو ربی یا سوپ قارچ و شیر

سالاد

ترشی 

ماست بورانی

زیتون

این چیزارو میذارم

ولی مثلا چندروز پیش مهمون داشتم دوستامون بودن ذائقشونو میدونستم فسنجون و سالاد ماکارونی درست کردم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
شوید با قلا با گردن یا ماهیچه، زرشک پلو با مرغ کنارشم فسنجون یا قورمه سبزی، الویه و کشک بادمجان هم ک ...

شما دیگهخیلی لاکچری پزی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
عکس از غذاهای مهمونیتون هم بزارین افرین

اینارو ببشتر درست مبکنم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مرغ 

ته چین 

فسنجون 

البته با مرغ قرمه و سوپ میزارم چون بعضیا فسنجون دوست ندارن

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

خوشحال میشم عزیزم 

برای دو نفر میگم:

۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم گردو چرب رو باید یا رنده ریز کنی یا تو دستگاه اسیاب بریزی یا چرخ کنی....ب هر حال باید خیلی ریز باشه

یدونه پیاز متوسط رو رنده میکنم..تفت میدم...بعد بهش زردچوبه و فلفل سیاه و یکم نمک اضافه میکنم...با کفگیر میفرستمشون گوشه قابلمه

بعد گردو رو این طرف قابلمه اضافه میکنم

تفت میدم(بدون روغن) ۵ دقیقه که یکم داغ شه (ب اصطلاح بو دادن) مواظب باش نسوزه..کاز متوسط کن اروم همش بزن

بعد میتونی پیاز و قاطی گردو کنی هم بزنی و ۴-۵ لیوان اب بریزی روش ...وقتی جوش اومد ..شعلشو کم کن

بزاری یک ساعتی بپزه...بعد چند قالب یخ بنداز داخلش شوک وارد شه روغنشو پس بده...حالا ۲ق رب انار و یک ق رب گوجه و یک قاشق شکر بریز داخلش

قشنگ همش بزن که رب باز شه ...۱-۲ ساعت دیگه بپزه و یکم جا بیفته

(زمان پختش ۳-۴ساعت باشه...با گاز کم)

(اگر یه وقت وسط کار دیدی اب غذا خیلی کم شده میتونی یکی دو لیوان دیگه اب اضافه کنی)ولی اخرش موقع سرو بهتره خورشت غلیظ باشه

⬅اگر میخوای گوشت قلقلی بریزی داخلش ۲۰۰-۱۵۰ گرم گوشت چرخی رو با یه پیاز رنده شده و ادویه قاطی کن قلقلی کن سرخ کن.....نیم ساعت اخر ب غذا اضافه کن

⬅اگر با مرغ درست میکنی یکم مرغتو تفت بده ...وقتی رب ریختی داخلش هم زدی مرغ هم اضافه کن تا بپزه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من لازانیا پای ثابت مهمونیامه، دلیلشم فقط اینه که از شب قبل حاضر می‌کنم لحظه اخر فقط میزارم پنیرپیتزاش اب شه دیگه استرسشو ندارم. گازم شلوغ باشه استرس می‌گیرم😬😁

یه ته انداز مرغ درس می‌کنم همه خیلی دوس دارن معمولا مهمونام خودشون میگن درس کن. استخونای رون مرغ رو میگیرم می‌ندازم ته دیگ برنج زعفرونی و هویجم میریزم روش.

گاهی دلمه با اش دوغ درس می‌کنم. سمت ما رو دلمه گوشت دنده میریزن با اب و چربی اون میپزه، برای مهمونای فارسم درس می‌کنم معمولا دوس دارن.

قیمه هامم خوب میشه گاهی درس می‌کنم

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.