2777
2789
عنوان

شما برامهمون چه غذاهایی میپزین

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 113 پست
آره همیشه،۲،۳ مدل میزارین

دو سه مدل داریم تا دو سه مدل یکی میبینی پنچ مدل میزاره شامل مکارونی فلافل و کو کو سبزی سمبوسه و نهایتش سالاد اولویه اونم چند مدل اما ساده به حساب میاد اما گردن و ماهیچه خوب خیلی گرون البته بستگی نوع خانواده سطح مالی میزبان پذیرایی متقابل که از شما میکنند هم داره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
دو سه مدل داریم تا دو سه مدل یکی میبینی پنچ مدل میزاره شامل مکارونی فلافل و کو کو سبزی سمبوسه و نهای ...

آره دیگه باید ببینی وضعیت جیبت چجوره...مهمونی های ما خودمون و هم آشناهامون اکثرا شامل همین غذاهاست که گفتم یعنی گردن مثلا رکن اساسی سفره است   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لازانیا پای ثابت مهمونیامه، دلیلشم فقط اینه که از شب قبل حاضر می‌کنم لحظه اخر فقط میزارم پنیرپیتز ...

عزیزم مارو هم مهمون میکنی😋🥣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

اینارو ببشتر درست مبکنم

چه خوشگل در امدن تو قابلمه میذاری یا پلوپز چون ته دیگت خیلی یه دست برشته شده میگم قرمه ات هم عالیه

منم

وای کیکتو بگو چجوری درست کردی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
چه خوشگل در امدن تو قابلمه میذاری یا پلوپز چون ته دیگت خیلی یه دست برشته شده میگم قرمه ات هم عالیه

فدات گلم

تو قابلمه چدن میذارم 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اینارو ببشتر درست مبکنم

اون مرغ خورد شده همراه با زرشک چیه؟

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

آره دیگه باید ببینی وضعیت جیبت چجوره...مهمونی های ما خودمون و هم آشناهامون اکثرا شامل همین غذاهاست ک ...

وقتی اینجوری میذارن جلوتون متقابلا شما هم خارج از ادب و آبرو اگه جبران نکنید تحت هر شرایطی

وای کیکتو بگو چجوری درست کردی

کیک هویج...اونی که پایین اب هویج هاس

روشو گاناش شکلاتی سفید ریختم

یا راه راه میگی که کنار رولته؟؟اون چیز کیکه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اون مرغ خورد شده همراه با زرشک چیه؟

مثلا بعضی وقتا قرمه دارم و کباب

یکمم فیله میپزم سرخ میکنم با زعفرون و زرشک رو برنج تزیین میکنم خیلی خوشمزه اس

کیک هویج...اونی که پایین اب هویج هاس روشو گاناش شکلاتی سفید ریختم یا راه راه میگی که کنار رولته ...

وای تروخدا ی جلسه بیا ب من یاد بده

دلم رفت برا کیکات

مثلا بعضی وقتا قرمه دارم و کباب یکمم فیله میپزم سرخ میکنم با زعفرون و زرشک رو برنج تزیین میکنم خیلی ...

اهان ممنون ک جواب دادی

من فیله رو ریش ریش میکنم همراه با پیاز داغ و زرشک عالی میشه 

وای تروخدا ی جلسه بیا ب من یاد بده دلم رفت برا کیکات

هر سوالی داری بپرس

بیا که یادت بدم بترکونی😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا